Wednesday, October 14, 2009

Futsal For Fitness

Ari jumaat antara ari yang paling aku suka sekali pasai keja pun rasa cam half day and paling ditunggu2 iaitu malam arinya (bukan malam jumaat seperti yang ampa fikirkan..)heheheh
Pada jumaat malam aku and the geng akan berkumpul main futsal daa..futsal/bolasepak antara kegilaan aku sejak kecik lagi kalu ampa suma perasan kat profil ,aku tak menyatakan ia sebagai hobi or interest aku ..pasai ianya dah jadi sebahagian dari aktiviti wajib dah pun...

Sebelum main wajib larr wat warm up dulu satg cedera pulak tak tentu pasai..
warming up kat tepi padang seperti ditunjukan oleh mat kacang(Zameer)

Sebenarnya dah lama aku nak wat entry ni tapi selalunya tak dapat pasai aku kena main dulu ,pastu dah main tak kluaq lak turr...kebetulan kali ni aku dah main ngan geng len and geng aku main kendian so leh larr aku rest jap tengok depa main sambil2 turr leh snap 7-8keping gambaq




player tengah tunggu turn berehat tepi padang...


Sambil2 turr mengambil udara segar(amek power)

Tunggu penuh sabarr


Same team difference jersey...glory..glory..glory


Antara penyeri and pembakar semangat malam turr...phewiiittt...


Kepada sapa2 nak join kami sila hadirkan diri pada setiap jumaat malam kul 11malam di best bola-bola,mak mandin....













4 comments:

fhad said...

sama cam aku lah.. aku pun malam2 main futsal gak ngn dak2 opis ni.. badan rase segar je.. blk umah trus tdow... hahaha... weh chantek je marka2 tu.. da ada sapa2 punya ka?

shazruls said...

uik..aku tataw sapa punya tapi kalau berani try larr..line clear kot

fhad said...

hahah.. hang seyes? bak mai no tipon depa... aku nak yg hujung skali tu boley? hahahah

shazruls said...

hahaha aku dah agak dah...hang mau yang ujung kanan ka kiri?tak yah no tipon(aku pn takda no depa) hang mai turun tiap minggu insyaAllah depa ada..biasanya tiap2 minggu orang len..(bley camtu)