Friday, October 2, 2009

Bila aku p makan McValue

Hah tetiba rasa cam nak makan mcD plak,bukan pasai pa ..pasai dapat gelas coca cola turr larr..kalau tak dapat benda turr tarak mau aku p makan kat sana..

Macam mana untuk mendapatkan gelas coca cola turr??!! Ya! anda cuma perlu beli sebarang McValue meal bersaiz besar macam gambar dibawah ini..(wah buat iklan percuma lak aku)



Then baru larr bley dapat gelas ni,tapi gelas yang kaler purple tak kluaq lagi


Yang kaler biru ni aku punya...

Hai bila larr gelas kaler purple turr nak kluaq??!!



4 comments:

Hidayah said...

shazrul...suke purple ker?

samala kiter...tgh tggu gelas kaler purple gak...hehe

shazruls said...

suka gelas kaler purple turr ja...nanti kalau dah dipasaran bgtau ekk..;)

Mrs. Fedex said...

ooo.. kaler biru tuh xmau la eh..
bak mai sini.. muahahaha..

shazruls said...

-->Mrs.Fedex: boleh...tapi kena exchange ngan kaler purple,jadik!!