Tuesday, June 22, 2010

Beach BBQ part 1

Tarikh: 19hb Jun 2010
Venue: Pantai Kilat,Teluk Bahang
Event: BBQ+Games+mandi laut+lucky draw+cari jodoh..

Aktiviti dimulakan dengan perjumpaan di restoran nasi kandar subaidah tanjung tokong dan majlis dimulakan dengan bacaan Al-fatiha...

setelah cukup korum kitaorang bergerak menuju destinasi

tak semena-mena berhenti seketika untuk bergambar di hadapan Hard Rock,lain2 gamabar buleh dapatkan dalam gelari FB aku...

Cuaca ketika itu sangat panas sekali,lupa pulak nak bawak sun block

Agak2 tengahari sket..acara wajib iaitu makan tengahari dilaksanakan..ya jemput melantak semua..

Tengahari ke petang adalah acara bebas memandangkan 4-5 orang peserta yang belum tiba ke destinasi..

Maka masing2 memanfaatkan masa bebas mereka sebaik mungkin ada yang berbual2 sambil pancing(ayat-mengayat),melayari sesawang dewasa,tidurr...ZZzzz <-- mungkin aku terjebak dalam kegiatan ini..
Tajuk pun "Beach BBQ" so tak hairan larr kalau mandi laut...


Yang pompuan2 tengah bersiap2 untuk makanan malam nanti selain BBQ kita da bihun singapore,fun fries,nuggets,chicken chop,sir lion steak..etc..

kerja2 dapor turr kita biarkan kat kaum pompuan larr kan..yang jantan2 pulak??

bermain bolasepak pantai sambil bermandi manda...


Mungkin agak ghairah tengok geng2 laki dok bermandi manda..diaorang(pompuan2) pon join jugak...dan memonopoli area tersebut..

hampir maghrib baru diaorang naik ke darat...untuk persiapan BBQ
hurmmm....nak cari kayu ..nak cari kayu..
bersambung.....

6 comments:

HEROICzero said...

wor aktiviti neh plak? oi g keje la woi~ hahahaha~

cpt2 upload gambo~!! =p

*Sewa bunglow eh? bape rate eh?

//cmne nak eja bunglow? bunggalow? keh3x

shazruls said...

>hero: hehehe..aktiviti bulanan,tiap2 bulan mesti ada aktiviti,sebenarnya turr larr keja kami...hehehe
bungalow pn bley,banglo pon buleh jgn bangla sudah...

ungu luna said...

foto-foto yang menarek, s u k a ...

shazruls said...

>unguluna: sbb model2 beri kerjasama yg baik :P

fr34k said...

enjoy sangat-sangat...pekerti "kah" anda!!!

shazruls said...

hahaha...pekerti kah....u'r out,salah turr