Monday, January 11, 2010

Nurul ikan bakar, Penang

Aktiviti Gath kembali,kali ni lokasinya di Sungai Gabai.Katanya begitu meriah sekali disana disamping beberapa insiden yang tak diundang berlaku.

Aku nak update apa,aku sendiri pun tak pi..!!tapi kalau kalian nak tau cerita lebih lanjut sila klik disini ,disini dan disini lagi

Aku rasa Jen saja ja hantuk pala kat batu supaya beliau lebih rapat ngan CC maka peluang aku makin tipis...cilakak ko Jen guna taktik kotor...hehehehe


Pada hari yang sama jugak aku ber'Gath' secara kecil2an dengan rakan2 lama yang bukan Blogger...Tajuk makanannya ialah Ikan bakar...

Makanan kat sini ok ja larr, mungkin disebabkan kat Penang ni banyak gerai Ikan bakar so aku rasa cam biasa2 ja...

Antara yang hadir,tak ramai yang hadir sebenarnya kebanyakan cancel last minute dengan pelbagai alasan...lantak larr janji malam turr aku makan Free....

*Aku tak sangka Yuna bley dapat #2 semalam (AJL 24) tapi lagu dia memang best..

15 comments:

GhOsToNe said...

MAKAN FREE BESH!

aLeen aVriL said...

tajuk kemain hang noooo…aku ingt ko mang pegi jugak gabai tuh…..aku xsempat jumper….
Yelar aku mang windu jugak kat ko pon..ahakssss…

shazruls said...

-->ghostone: makan free mmg best..hehehe

-->aleen: turr larr,rasanya mgkn jupa ko time kenduri nnti

panggiL guA siv. said...

hahaha.
ko jeles ke?
ko pecahkan la kepale ko.
;p

Mohd Hazri said...

wei makan free tak ajak aku..

shazruls said...

-->siv: jeles sket jer..heheheh

-->hazri: sori lupa lak kt hg,aku igt hg dok sibuk keja

Kapten Luffy said...

aku pun x join gath
keje lor

oranglidi said...

waahh.. ikan bakarr!

terkenang ikan bakar seri ayu

shazruls said...

-->ah fatt: diaorang tak ajak kerr

-->orglidi: seri ayu katne turr

Mr.Chenta said...

aduh~~
serius nak pi penang
byk view cantik

suh blogger2 ni wat reunion kat penang
huhu

shazruls said...

-->mr.chenta: turr larr nex gath wat kat penang save bajet sket

ZuR said...

wui sedapnya ikan bakaq..cicah ayaq asam...
abg rul..esok besday depa no..wat la gath lagi..haha...
Happy Besday k, smuga pjg umo, murah rezeki, hepi slalu..sowi la wish awai..takot sok xdan=)

shazruls said...

-->zur@yam: amboi awainya dia wish...anyway thanks

aLeen aVriL said...

haaaa bro shzrul ku sayang..ahaksss…..
hepi besday….dpt notification kat fesbok besday ang ari nih…..

haaa…dah 33 kan umo….eh muda setaun dr tuang aku kot….setaun yoooo..
hepi besday k bro..

shazruls said...

-->aleen: hahahaha...timakaceh byk2,tunang ko 34 or 33 ni