Thursday, November 18, 2010

Sport Carvinal:Bowling

Anyway.. "selamat hari raya aidil-adha"...

Lepas2 ni aku akan updated entri yg back dated punya..memang sekarang tak sempat nak updated on time dah,kesibukan dunia semakin melampau...

Event kali ni ialah company nyerr sport carnival:bowling yang berlangsung kat megamall prai..

Team kami kali ni hadir bersahaja saja memandangkan badminton and futsal dah sapu bersih ,so bowling ni kasi chance lak kat team lain..takott2 tahun depan depa tak mau buat dah ya larr asyik2 kami ja menang...

Tapi sebenarnya aku bukan minat sangat permainan ni disebabkan kalau join game ni dapat t-shirt free so layan ja larr...overall sport carnival ni berjalan lancar..insyaAllah tahun depan kita akan pertahankan kejuaraan..

5 comments:

Azura said...

- hehehe... nak t-shirt free jer?? ish ish ish.

- sibuk dok berdating dgn cik nana kot?? bila leh mkn nasi minyak utara nih?

ungu Luna said...

hihihi dia mmg camtu dah cik zura...

aih aihhh, tadaknya nak berdating cik zura, dia mmg tgh busy keja la cik zura, smpai melupai saya ni kkdg~ sob*sob :(

shazruls said...

>zura: percayalarr sgt ckp cik ungulunamaya turr

HEROICzero said...

korang ni keje ke riadah jek!!!!

haha~

shazruls said...

keje sambil riadah...sejak akhir2 ni riadah jekk..heheheh