Tuesday, February 2, 2010

wish have come thru...

Seperti anda ketahui objek dibawah adalah motosikal Yamaha 135LC ES ...Apapun layan gambaq dulu...




Impian serta azam aku untuk memiliki moto idaman telah pun menjadi kenyataan,tak sabaq nk tunggu tahun depan untuk azam tahun baru..(perlukah?)...aku agak kesibukan merempit ketika ini ..so pada rakan2 lebih2 lagi BTF sori arr tak visit ur blog...i'll be back!...heheheh



10 comments:

enuLwanie said...

dua2 motor abg ke?
bak mai satu!

oranglidi said...

ini baru namanya lelaki!

♀.รﻨν.♂ said...

wow!
asal tak angkat moto Z brO?

shazruls said...

-->enulwanie: dak larr...yg kaler merah turr ja

-->orgLidi: oh yeah

-->siv: dulu dah penah pkai dah lgpun Z tak mesra alam(pencemaran udara...asap putih berkepul2)..heheh

e. indah said...

jgn rempit geng ... ; p

shazruls said...

rempit sambil2an jer..secara halal..heheh

Fhad Boulala said...

wow abg da beli moto? siang abg tunggang moto.. malam abg tunggang adik taw... hahahah... sabtu ni free ka? maybe aku ke penang.. tapi blk hari.. ada keja skit kat sane.. kalo xde aral melintang dan halangan gua nak lu blanja gua nasi minyak.. eh silap.. nasi kandar.. ok? ngam?

Fhad Boulala said...

jap2.. hang tolong culik anak mami kat aku 2 org ok ... aku nak bwk blk kl...

shazruls said...

2 orang cukup ka fhad..hehehe,apa mai penang balik ari ja tak rock arr...

{lumut} said...

bengong fhad....wahh...nak beli moto baru??wow!