Wednesday, February 3, 2010

LUKENABEB!

Pada 29 Januari lalu adalah bersamaan dengan Hari kelahiran Boss aku,so kami kononnya nak wat surprise party kecil-kecilan sket kat dia

Memandangkan semua plan yang begitu tak terancang(last minute plan larr ni),so paling senang order piza aje larr...

Piza flavor apa ntah aku pun tak ingat padahal aku larr yang bertanggungjawap wat order turr...

Sebelum turr nak pecah otak gak nak rancang nk wat boss aku mai ke party yg tak dirancang turr..akhirnya diaorang plan kata seseorang pengsan kat cafe ,dialognyer lebey kurang camni:-

member aku: boss ada orang pengsan kat cafe
boss aku: sapa turr
member aku: shazruls pengsan..sambil berlari memegang handphone dan diikuti oleh boss aku
dan kendian
member aku: halo ambulan tolong datang ..(kononnya nak kasi nampak real sket)
untuk cerita selanjutnya sila lihat video dibawah...heheheh

video


Ni pulak kek yang dibeli secara emergency...(roti kaya sebenarnyer)...at the end semua happy sebab dapat makan piza secara free...heheheh
HAPPY BIRTHDAY BOSS !!!





17 comments:

enuLwanie said...

sedapnya pizza!

shazruls said...

piza free mmg sedap

Qiha Aziz said...

hahaha. bestnya kek = roti kaya. menarik :) gila sempoi boleh kenakan bos sendiri.

aLeen aVriL said...

waaa..lame dah xmkn piza...

huhuu...

hepi besday tok boss ko bro....

shazruls said...

-->Qiha: hahaha..nasib baik dia tak marah

-->aleen: jom g mkn piza,tp apakan daya?..jauh sgt

e. indah said...

punyalah sweet buat surprise mcm tue ...hiihii

shazruls said...

-->e.indah: sweet kerr,dia dh nk pengsan dh..heheheh

Fhad Boulala said...

pehal gua tgk boss lu cam rileks je? hahaha.. kasi prank taun depan dengan tepung lah.. brani x? hahah

shazruls said...

dia jadi bodo seketika time turr(visual kurang memuaskan)...kalau ngan tepong for sure esok lusanya terus aku tak yah mai keja dah,,kena pecat heheheh

Ah Fatt said...

kenapa aku tgk semua lelaki jer kat situ? tak ada bunga ker? haha

{lumut} said...

haha..cm best je..suke2!!!tp boss tuh cm rilek gle..hehe


bro
SHAZRULS,
teruja gile gambar2 kene puji dengan yg pakar................gembira..taip komen dengan tersenyum2 sebba kene puji...=)

shazruls said...

ya tepat sekali fatt,mmg tempat aku kurang bunganya...sebab turr kalau mana2 bunga masuk sure jadi ratu kat situ...hehehe

shazruls said...

-->lumut: ehh pakar apa pulak,sy pun masih blajar gak...heheh

oranglidi said...

gile sweet. hehehehe.

[bos lu laki kan?]

shazruls said...

-->orgLidi: dia lelaki yg memahami anak buahnya..tp kadang2 hampeh...huhuhu

oranglidi said...

kah3. biasala.. nama pun bossy

♀.รﻨν.♂ said...

tak leh blah la taruk lilin besar tu.
:D