Tuesday, December 1, 2009

Unhealthy Breakfast(sekali sekala)

Sesekali bangun awai and menjelajah ke area pulau(penang) rasanya tak cukup menarik kalau tak pi pekena roti canai transfer road...pada yg typical penang sure tau tempat ni kat mana (kalau tatau saja larr..)yang tak penah mai or tak pernah tau ,ni dia peta harta karun untuk ampa...ni adalah one of interesting place in Penang tau...check it out

Menu popularnya tentu larr Roti canai...
Peeerrgghhhh...tengok turr berasap lagi,mana ada tempat yang sediakan service camni...

hahh ni second round....ermmmmm marvelous...

Senang ja nak jumpa kedai ni,terletak betui2 kat tepi jalan sepanjang Jalan Transfer turr.Ada dua biji kedai so,aku sugest kat outsider better kedai kat bahagian dalam ianya lebih cozzy berbanding kat luaq tapi yang suka cabaran try kat luaq larr ..kedai ni penah di lawati oleh rancangan Warung Kita yang disiarkan kat Astro Prima suatu ketika dulu


6 comments:

fhad said...

gler gangster tepi jalan je.. tapi kdg2 tepi jalan lah yg paling sedap.. hoho.. aku da tukar URL bro..

shazruls said...

larr hang pasai pa pulak ,dok tak dok tukaq URL

fhad said...

aku tertukar sebenarnye.. hahah.. hang da tgk baju gath blom?

shazruls said...

baju nampak sempoi...nnti nk kena mendada bila pakai baru nampak dia nya wording turr

~AmyLiana8886~ said...

yg second round tu apa? roti ke?

shazruls said...

second round roti bakar ngan telur ayam setengah masak