Monday, December 7, 2009

Prosperity or Oblong?

Ironinya kalau kluaq prosperity burger sure dah tau dah dekat raya cina,tapi ni krismas pun dak lagi...apa cita ni??!!








Adakah McD sudah kehabisan idea or rammed up balik defisit tahun ni???

Mungkin dulu aku tertunggu-tunggu keluaran produk ni tapi sekarang tidak lagi..why?..pasainya kedai burger (tepi jalan)lani pun dah ada dah..depa panggei 'oblong'..rasanya lebih kurang jerr tapi yang bes kita leh minta boh mayonis or black pepper kurang or lebih...kat McD bley ka wat camtu??!!


Oblong RM3.50 jerr ,saiznya lebih besaq dari prosperity...

Namun demikian kalau kat McD bley gak lepak2 tak kesah larr gak family kerr ngan kawan2 kerr ngan aweks kerr...aii teringat larr plak

Budak2 lak antara aktiviti yang menyeronokan bila dibawa ke McD


Siap bley main2 lagi..




Jadi tak kesah larr mana anda nak pilih kalau bagi aku dah tentu aku pilih oblong kat tepi jalan dah tentu tak kena tax(apahal dok tak dok kena 5% tax,pelik tapi benar) kalau nak lepak2 pun lepak kat starbuck bley guna internet buta ...apa pun pilih terpulangan kepada anda...

5 comments:

fhad said...

selamber je hang zoom kat ketiak awek tu? hahahaha

norfaridahanum said...

owh..suka prosperity!!!

n btw,gambar yg no 4 tuh,haha!skandal siot

shazruls said...

-->fhad & cik anum: turr mmg gmbaq skandal, turr antara snap terbaek aku dpt zoom (kat ketiak...hahahahah)

~AmyLiana8886~ said...

mlm saya mkn menda nie..

shazruls said...

oblong or prosperity?