Wednesday, December 16, 2009

Pening pala dah nie??!!

Hanya tinggal beberapa ari lagi ja ,akan ku temui rakan2 blogger's yang lain...


Resit pembayaran tanda bukti aku dah bayaq and tak kencing punyer...

Aku nek ketapi malam jumaat yang pastinya akan teruih sampai KLSentral subuh2 lagi,kalau gathering ni jupa awai sket pun takpa takda larr aku melanggut lama sangat nanti

Beg travelling dah tersedia...tapi betui ka aku nak pi ni?camna lah aku bley terbabit ni?..Makin dekat tarikh GATH ni makin aku keberatan nak pi ,aku dalam dilemma ??!! mana tak nya!!

Pada tarikh turr MalaysianCubPrix bakal menutup tirai venue terakhir kat Padang Kota,Penang..Rugi3 tak pi...

Dan pda tarikh waktu yang sama julang2 kalinya Karnival Futsal Metro (Grand Final) di ulangi 'GRAND FINAL' pun kat Penang gak..Memang pack larr Penang ujung minggu ni...time turr larr aku takda ...macam mana ni...??!!

11 comments:

~AmyLiana8886~ said...

wah g gathering blogger kat genting tu ke? hehe

shazruls said...

turr larr tiket dh beli duit pn dh bayaq..tak pi rugi lak

Fhad Boulala said...

woit... hang jgn x pi gath.. bile lagi nak jumpe hangpa sume... hat yg cub prix dan futsal tu hang x terlibat pun kan? selaku pemerhati ja? hahaha...

shazruls said...

aku juri profesional larr..hahahah

syed mohamed bin syed hassan (jen) said...

hahaha...dah aagak da..!!bro,salam kenal..sonok kenal bro..tukang gelak mase jen n org lidi menggila..hahaha..nnt link2..

Mr.Chenta said...

orang pertama yang aku kenal =D

aLeen aVriL said...

salam wei..
ohh jumper jugak blog pemberi adiah terbaik nih oh..
huhu

eh gambar mane gmbar..upload cepat...nk cilok sikit nih...bhaaaaahahaha...

neway nice to know u w/pon ceq xpuas ati gn adiah tuh..nk merusuh ceq xde pengikut lak..huhuuuu...
shaver pon shaver ler....miaaahahhahha

Fhad Boulala said...

bro ble nak upload gambar? nak gak cilok skit... hahahaha

shazruls said...

-->jen: hang ngan Orang Lidi(yang tak berapa lidi turr) memang gandingan mantap,aku gelak bukan buat2 turr bro ..tgk muka pun dah nak tergelak dah,selamba giler...

-->MrChenta: bro apsal time balik hang tak amek gambaq dah kodak abis ker...heheheh

-->aleenAvril: wei leen hadiah turr diberi secara tak sengaja turr,sori ekk..huhuhu..nanti time kenduri kawen ti kita bagi adiah bes2 nyerr...garang giler dia ni

-->fhad: bila masa plak ada 'boulala' ni??!!wei gambaq sok lusa aku download sekarang maseh dalam proses editing lagi,kalau nak raw material ada kat Jen

ah ian said...

hah aku da jumpe..pergh name sape yg terang2 kat atas tu?..hahaha

shazruls said...

hahaha dulu aku ingat nama ceti haram...hahahah