Monday, December 28, 2009

Liga Futsal Tasek Glugor

Siapa sangka pasukan berstatus veteran bakal layak kepusingan kedua...believe it or not,believe it..Liga futsal Tasek Glugor anjuran UMNO Tasek Glugor(kalau tak silap larr),berlangsung sejak 2 bulan sudah dengan 64 pasukan bertanding ; 8 kumpulan(8pasukan setiap kumpulan). Pertandingan berformat secara liga dan setiap 4 pasukan terbaik setiap kumpulan akan layak ke pusingan kedua and seterusnya yang mana bermain pulak secara kalah mati. Ala2 European Champions League turr

26dec'09 adalah malam penentuan samada pasukan ni terus mara ke peringkat seterusnya atau tidak..

Permainan agak seimbang ,kedua2 pasukan lebih bersikap berhati2 untuk setiap gerakan..Namun demikian kemaraan terhenti jua bukan disebabkan undian sms tapi disebabkan kekalahan bermaruah(ayat standard pasukan Malaysia) walaupun aku berjaya menghaselkan gol mlm turr...


Sebelum game malam turr aku pi lepak jap kat padang kelab kilat..


Bukan apa saja amek mood sebelum perlawanan sebenar...

nota:
1.Veteran Desa Sena berpengkalan di Taman Desa Sena,kepala Batas..setiap jumaat malam kul 9mlm diaorang selalu main futsal.

2. Aku adalah pemain import diaorang,yang kadang2 bertindak sebagai gol keeper,pertahanan,striker n kadang2 pasukan sorak

3. Ari turr kalah disebabkan kekurang stamina dan jugak bekalan ADK(Ayaq Daun Ketum) berkurangan.

17 comments:

miEz haNeM said...

gud luck bro!!


HAHAH:0
PASNI LEY sumbat Goal BANYAK2 TAU:)

~AmyLiana8886~ said...

ayaq daun ketum???

~AmyLiana8886~ said...

ayaq daun ketum?

shazruls said...

-->hanem: thks ,dh balik mai msia ka?

-->amy: air ubat...hahhaah

syed mohamed bin syed hassan (jen) said...

hey musuh ku!!

wakakakakaka..

ko main bola ke main telor??haha..

miss u...(padahal x)

muahaha..asl aku gelak ni??sedangkan aku tgh serius.=)

Fhad Boulala said...

wah hang amik ka ayaq ketum? sedap wooo kalo tambah ais.. gler stim pastu.. hahaha

enuLwanie said...

tahniah...rindu nak lepak dengan abg!

shazruls said...

-->jen: cilakak main teloq hg kata...wakakaka...jgn risau xlari yg dikejar turr..best man win (bakar lg...hahahah gurau jerr)

-->Fhad: aku amek yg asli jerr,yg campur2 turr aku tak amek...giler stim lak nnti

-->enulwanie: meh larr penang, mlm ni abg n cc nk g pesta(bakar jen lg)

oranglidi said...

ni rasa nak men hoki ni!

shazruls said...

-->orgLidi: jom arr..ckp ja ,anytime

Mr.Chenta said...

eh
kata liga futsal
gambar bola sepak
apa ni? =D

shazruls said...

-->Mr.chenta: gambaq futsal xda psai aku main fultime takda sapa nk snap gmbaq,gambaq kat padang turr hanya sekadar hiasan semata2..hihihi

burt said...

aku suka editing kau

shazruls said...

-->burt: thanks bro

jen - jen punye cite said...

best man win???

wow titik

shazruls said...

-->jen: ko dh win dh...

ZuR said...

haha..dok lawan tiaw plak depa..abg pulun jgn tak pulun..sepak bola laju2 ok!!!hehe