Saturday, November 20, 2010

Terbaek dari ladang

Puncak Mutiara, Bukit Mertajam
14hb November
16:15Hrs
Makan2

Aktiviti sepatutnya bersama2 ngan team menang Futsal tournament ari tu..tapi disebabkan duit hadiah kemenangan telah diagih2kan sebelum waktunya maka player2 bertindak untuk tidak menghadiri majlis ni..dah dapat duit gelap mata larr jap

Tapi takpa biarkan si Luncai terjun dengan labu2nya...hanya beberapa orang ja join makan2 ni,tempatnya sebenarnya dalam sebuah ladang dimana binatang2 seperti Burung Unta,Rusa,Arnab,Kambing,Ayam Kampung ,Ikan Patin,Ikan Baung dan beberapa jenis tanaman <--ayat2 aku ni dah cam siri Explorasi kat TV1 dah pulak..

Selain menu utamanya Nasi Beriani Paha kambing (gambaq tadi),desertnya pulak ABC puncak Mutiara ..ni 2 orang belum tentu abess,ari tu kami berempat baru abess..

Suggestion: kalau nak mai makan kat sini try larr nasi beriani paha kambing dan sate rusa...perrgghh kenyang syiott

Makan ala2 barbarian...kalau korang satu ari tak makan order jerr nasi beriani paha kambing gerenti satu ari tak yah makan dah..

Tagline "terbaek dari dari ladang" memang patut kat restoran ni,sebabnya segala bentuk makanan adalah dari dari ladang sekitar ni...

4 comments:

ungu Luna said...

yong tau foo sayang?

shazruls said...

yong tau foo mana pulak..

ungu Luna said...

yong tau foo laa, saya nak yong tau foo pls...

shazruls said...

:P