Monday, October 4, 2010

Jamuan raya...

Dah nak sampai ujung syawal dah pon ni....malaih pulak nak update blog

Aritu raya cuti sampai seminggu,keja menimbun2 kat opis sure sibuk gilarr lepas bercuti turr nak update entri pon tak dan dah...selain turr kesibukkan menghadiri jamuan pon sama naik jugak

Acara tahunan kat taman desa sena jamuan raya mesti ada aku..hehehe
acara dimulakan dengan majlis tahlil serta doa...bismilahirrohmanirrohhim....

setelah doa...apa lagi attack>>> melahap time..tak salah aku 1500 cucuk sate clear dalam masa tak sampai setengah jam...layan

kasih bapak kepada anak...auummm...!!!

pengunjung jugak dihiburkan ngan pertunjukkan bunga api ,antara bunga api yang selamat diseludop dari bukit kayu itam...hehehe

Lepas pertunjukan bunga api...emmmm kita makan lagi

yang bestnyerr...dimana2 majlis sure ada penyeri ... :))

Mereka dibelakang tabir..DJ Moon dan DJ Min..

ahah...last dished>> sup tulang dah macam kenduri kawen pulak...

akhir kata, tahun depa jemput larr lagi..

6 comments:

dida darul said...

selamat hari raya encik own :)

shazruls said...

selamat ari raya jugak cik dida

HEROICzero said...

woaaaahhh akak2 pon ade =)

siti murni said...

dalam sibuk makan sempat jugak dia snap tang 'penyeri' tu yer...kihkih...

shazruls said...

>hero: akak2 turr yg memasak turr semua

shazruls said...

>sitimurni: penyeri dok depan mata ja time turr ..hehhee