Monday, October 18, 2010

Canon Photomarathon 2010:cara aku

Canon Photomarathon
16th October 2010
Tanjung City Marina,Penang

hahaha pada pengguna camera berdigital jenama canon anda berkelayakan menyertai acara ini secara percuma pengguna jenama lain dikenakan yuran pendaftaran RM100..takdanya aku nak bayar RM100 turr untuk event ni,so paling mudah guna jap camera member time registration..

abang2 brader tengah mencuba try test or menyetting kelengkapan sebelum ke medan perjuangan...ada jugak yang dok wat rancak...biasa larr kalau dok ramai2 camni sure ada 2-3 orang camni...hehehe

yang dok wat rancak memang ramai,yang dok wat ayu pon ada jugak..tapi takpa yang ni sedap mata memandang...hehhehe

Perjalanan event ni agak terganggu disebabkan ujan lebat sejurus taklimat keselamatan ..

30minit kendian ujan agak seriyat ,maka setat larr Canon photomarathon...untuk makluman ini adalah marathon yang ke-4 di jayakan oleh Canon dan ke pertama wat kat Penang..thanks to hasif bagi info event kalau tidak sure aku tak dapat t-shirt free ..hehehe

setelah pelumbaan bermula masing2 berlumba2 untuk kedestinasi tapi tidak bagi aku..destinasi aku adalah cari benda makan for breakfast...

12 comments:

siti murni said...

transfer road kah itewwww???

shazruls said...

yerrr tepat sekali...

enuLwanie said...

hahahaha..siot je.
ingatkan nak gak tgk hasil seni abang.
last2 gi makan dgn kak alana.*nama dia kot*

shazruls said...

hehehe...abg kena p keja time turr,so tak leh tumpukan sepenuhnya ..

ungu Luna said...

like 21 kali buleh kan... :p

shazruls said...

limit 13 kali ja..u r oredi exceed the limit

ungu Luna said...

aaaa... takira2 nak gak 21 kali, saya sowang ja tapa naa... bluekkk

shazruls said...

yalarrr

Wanie-san said...

perghhh...
rasa nak join je...
tp bukan suka snap pic pun.
suke posing je...:P

ungu Luna said...

yeayyy ;) *berjayajugak*

shazruls said...

>wanie-san: awak patot join ,jadi model..hehehe

>ungulunamaya: seronok?!!

ungu Luna said...

biaqla nak sronok... suma tabuleh :(