Wednesday, September 1, 2010

Ramadhan : Yasmeen nasi kandaq

Rakyat didahulukan,Pencapaian diutamakan...opss turr tema tahun lepas,hehehe...sempena public holiday ni rata2 rakyat Malaysia mengambil kesempatan membelanjakan sejumlah wang untuk bershopping...

aku pulak mengambil kesempatan ini untuk berbuka posa bersama rakan BFF kata orang sekarang ni,tapi bagi aku depa ni bukan BFF tapi lebih pada brotherhood..

Destinasi perjumpaan di parkir kereta...sampai2 ja teruih sembang maklum larr jarang2 berjumpa...

Inilah tempat melahap kami,sebenarnya banyak lagi tempat best2 untuk berbuka tapi restoran ni adalah tempat kami berkunjung saban tahun so let it be classic for us...

Beriani lagi...perrghhh,walaupon tak bley celen hameediyah tapi lauk2nya tak menghampakan lebih2 lagi kalau amek daging kambing

Banyak topik yang dibincangkan dari topik tambah anak hingga tambah bini(ehhh ada ka)...maklum larr depa ni semua dah kahwin...aku nampak kurus sket ketika ni

Setiap tahun memang tempat ini jadi pilihan ,harap tahun bertemu lagi...sapa lak punya turn open table ??

7 comments:

Ungu Luna said...

suka jaa... BFF la awak, BFF jugak... ;P awak nasek tuh nmpk sedap sesgt...

Ungu Luna said...

dak...dan lagi nak abaq kuruih pasepa? bluek...

shazruls said...

ungulunamaya:mmg sedap pon...larr dh nmpk kurus,gtau larr sket...gtau terok posa

Ungu Luna said...

trok la sgt... saya tgk oke ja, tadak kuruih sgt pon. oke jaaa... BFF kata awak kuruih ka?

Anonymous said...

hat baju merah ni terlebih kenai lak...haha..4 org sahabat baik dr jelutong...

shazruls said...

>ungulunamaya: trok woooo...depa mmg dok kata sy kuruih sbb compare ngan depa...heheheh

ya 4 sahabat kenai sejak dibangku sekolah lagi

ungu Luna said...

gegeh yg p compare ng depa watpa? compare ng en din tuh ka? :P tadak aih... oke jaa, posa mmg camtuh. nati abeh posa awak oke la balek tuh...