Monday, August 16, 2010

Sebelum posa

tarikh: tiga ari sebelum posa iaitu 8hb Ogos(ari ahad)
sebelum turr maseh belum terlambat bagi aku mengucapkan salam ramadhan pada rakan2 blogger,kawan2,opis2 mate serta rakyat malaysia umumnyerr(cehh macam satu malaysia baca blog aku)

berbalik pada aktiviti aku 3 ari sebelum posa turr,dimana telah diadakan perlawanan persahabatan antara kaum veteran dengan pemuda taman desa sena kat stadium terbuka Bertam atau lebih dikenali Stadium Milineum...

Actually acara ni adalah acara tahunan untuk penduduk desa sena ,walaupon aku bukan dari situ tapi maseh lagi dijemput untuk memeriahkan keadaan..agak gempal pulak aku ketika ni,sekali pandang cam Ahn Jung-Hwan pon ada...

Selain bergelar penyerang;penjaga gol,defender,bancuh ayaq dan penjaga garisan pon aku jugak..tak sangka pulak begitu versatile aku ni semua sudut bley main ni maklum larr main ngan kaum veteran

Perlawanan persahabatan itu sekali lagi dimenangi oleh Pemuda ,tapi kali ni dimenangi secara sepakan penalti setelah kedudukan sebenar 1-1

10 comments:

ungu luna said...

dok perasan byk sgt pasepa nih awak? ;P bluek...

YobSumo said...

pergh kiranya kau lah yg paling tak veteran dalam team tu...

HEROICzero said...

Anh Jung hwan duh! haha~ eh kalau game neh dalam bulan puasa, gua tabik lu. keh3x

anyway, congratz. semangat kesukanan itu penting.. hehe~

shazruls said...

>ungulunamaya: manada prasan

shazruls said...

>yobsomo: hehehe..btui turr

shazruls said...

>hero: klu bulan posa tak sanggup aku..hehehe

HEROICzero said...

bulan puasa, main macam park ji sung. peh, mau kene anggil dengan team harimau muda season depan. haha!

HEROICzero said...

bulan puasa, main macam park ji sung. peh, mau kene anggil dengan team harimau muda season depan. haha!

fndrocka said...

mak aiih..lawan veteren pun takleh makan

shazruls said...

sbb aku main ngan veteran kot ,turr yg depa xleh makan...hehehe