Monday, August 30, 2010

majlis berbuka bersama rakan sekerja

haha..maseh lagi dengan isu berbuka posa..kali ni kat mana pulak??

Pen-Mutiara Kari Kepala ikan memang antara destinasi popular untuk berbuka posa dan tempat ni jugak adalah destinasi berbuka kami...

Kali ni dengan rakan2 seperjuang dari satu tempat keja...segala kejadian berlaku pada jumaat lepas 27hb Ogos...

Menunya dah tentu larr kari kepala ikan..peserta kali ni agak sopan pulak aku tengok biasanya time2 camni makan mengalahkan pirahna tapi kali ni control pulak ...baguss ada improvement ,camni baru larr leh bawak pi majlis

Sebenarnya dalam jadual ada satu trip lagi aku kat sini tapi ngan geng lain pulak ..maybe minggu depan kot...

9 comments:

ungu luna said...

no comment, just Like

Wanie-san said...

makan je koje...
(ceh..cakap org..:p)

shazruls said...

>ungulunamaya: makan ta abes

shazruls said...

>wanie-san: heheheh...sy order aje

ungu luna said...

sapa makan ta abeh? saya makan abeh, bao kari kat tgn smpai raya pa nih... awak ja, makan polok...

HEROICzero said...

hehe semua control2, segan..

seronok banyak geng, banyak tempat makan. ye tidak?

shazruls said...

>ungulunamaya: tangan basuh tangan mmg larr bau kari

shazruls said...

>hero: control time nk amek gambaq jerr...

Ungu Luna said...

awak kalo nak cakap, cakap leklok... ta payah tunjuk kat orang yang awak ckp ta truih... ;P