Monday, August 9, 2010

macam best pulak

Anda pernah makan makanan tradisi Jepun dak??? ya Sushi,pernah dak??

selama ni aku tak pernah rasa pon dan tak teringin langsung nak merasainya...

Suatu ketika turr aku pinjam keta member untuk menghadiri suatu urusan di luar bandar,kebetulan time turr dia masih ada balance sushi yang dia tapau ..untuk tidak merugikan semua pihak dia offer aku perabis sushi...pada mulanya memang aku menolak sebab aku mana penah makan sushi ni satgi muntah kerr apa ...

Mungkin disebabkan dah kenyang sangat kot dia pon wat tatau ja ,kalau aku takmo makan buang ja ..tapi hang try dulu larr katanya,memang sepanjang perjalanan turr aku tak pandang langsung sushi ni..ntah kenapa sesampai ja kat destinasi turr lapaq pulak perot ni time turr jam dah hampir satu pagi...mau tak mau try sket sushi turrr...agak2 apa jadi kat aku??muntah kah?...hehehe tidak ,rasanya sungguh enak sekali..esoknya terus aku p cari sushi lagi,breakfast + lunch makan sushi ja...esoknya pulak cirit birit..hurmmm maybe im goin to much kot

10 comments:

m a f a z i said...

HAHAHAHA!! welcome to da club buddy!! nanti kita pi pekana sama² ok!!

shazruls said...

hehehe...teringin nk mkn kt sushi king,ada conveyor pusing2

enuLwanie said...

mkn sikit2 je la abg.
dulu selalu beli dgn mmber kat jusco n carrefour.

shazruls said...

>wanie: turr larr pasni kena control,owh kt K4 pn ada kerr

fndrocka said...

Aku pernah try mkn sushi..diajak oleh kwn2...kononnya mkn sushi ni urban..tapi aku tak feel pun mkn..rasa cam mkn kuih biasa ja

shazruls said...

lain org lain rasanya..tapi so far aku rasa cm sedap dan tak urban pon...

m a f a z i said...

lepas raya kita pi sushi king.. ok?

shazruls said...

orait...sushi king
buka posa mkn sushi ok dk?

m a f a z i said...

tudia.. bukak posa mkn sushi.. HAHHAHHAH!!! cmbest gak! mau?

shazruls said...

lets go