Monday, August 2, 2010

Ixmation Vs Semarak

Venue: padang Sony,Seberang Jaya
Date: 31hb Julai 2010
Time: 9.00pagi

Tak semena-mena aku di'import' seketika untuk main bola untuk pasukan Ixmation(majikan lama aku dulu) bagi menentang pasukan Semarak FC...

Ixmation berpakaian ala2 pasukan Belanda @ 'Oranje'...

Jersi ni baru beli ,time aku dapat turr maseh dalam plastik lagi siap ngan tanda harga ...

actually ini adalah perlawanan persahabatan,dimana perlawanan berkesudahan 4-4 tapi diakhiri ngan kemenangan untuk Semarak FC melalui sepakan penalti...

Gambar kenangan sebelum beraksi..maaflarr dua gol jaringan aku turr tak daya membantu untuk mencapai kemenangan dan maaf sekali lagi gambaq game takde ..aku main sapa nak amek gambaq plak kan...

9 comments:

ungu luna said...

:-) besukan baek ntok kesihatan... suka ja.

enuLwanie said...

wanie jrg tgk gmbr abg.

cuba suh kwn2 plak amik gmbr abg..

maira said...

gambr mmg best bile ada matahari kan..hye, lama xdgr cite

Mohd Hazri said...

Tu la..asal gamba abang jarang ada :p

shazruls said...

>lunamaya: ya mmg baek utk kesihatan...cm perli ja turr kan

shazruls said...

>enulwanie: hehehe tapa larr kalau selalu ada gmbaq abg cm menarek plak nnti...

shazruls said...

>maira: btui3...how r u? lama gk xdgr cite awak...

shazruls said...

>hazri: hahaha perli aku no...

ungu luna said...

ta perli la awak... saya ikhlaih nih...
kan semalam dah bincangkan... ;-)