Tuesday, July 13, 2010

world cup akhir

Niat di hati turr nak tengok live kat Johanesburg soccer city tapi memandangkan tiket pon dah abes dan Air Asia pon tak wat penerbangan direct kat sana so terpaksalah membatalkan hasrat turr..

maka jadinya tepaksala menyaksikan kat sini iaitu restoran Route 69,juadah istimewa malam turr ialah 'paul'sotong masak kicap dan goreng kunyit..memang mendapat sambutan hangat lebih2 lagi dari penyokong2 German,Argentina dan England...

Selain turr ada jugak persembahan artis,artis mana pon aku tatao tapi menarek jugak larr...sambil disulam ngan pemberian hadiah cabutan bertuah serta peraduan tekan kacang dalam balang..

Pelbagai peringkat umor datang memeriahkan majlis..dan pelbagai gaya dan rentak jugak ditampilkan

Sedar tak sedar jam dah pon 2pagi ntah camna aku maseh kat situ,mungkin jugak disebabkan ke'happenin'gan sangat kat situ serta ramai aweks2 yang berhimpun membuat aku maseh terpaku disitu...

2.30pagi - suasana bertukar lebih agresif maklum larr perlawanan dah mula walaupon kedua2 pasukan turr tiada kena mengenakan ngan kami tapi disebabkan dah gelarr bola turr keadaan menjadi begitu meriah...

Dan akhirnya pertandingan dijuarai oleh..Espana .. kul 5.30pagi waktu tempatan baru game abess

2 comments:

miEz haNeM said...

wah!! lama tak tgk kamu abgku!!
bila nak datang kl..impom2 la eh

shazruls said...

heheh..ye larr dh lama ta ke sana,orait klu sy singgah insyaAllah sy impom...