Thursday, July 15, 2010

aku dah tobat

Kenapa ini sering terjadi padaku...

Masuk kali ni dah 7 kali kaki aku terkepak akibat bermain futsal...time kena turr tak larr sakit sangat tapi time ngurut turr yang sakit ya amat...sampai menyenget badan2 bila kena urut ,memang aku tak tahan dowh...

dan setiap kali terjadi pasti aku akan menyesal dan tobat tak mau main dah ..bila dah baek lain pulak jadinya...

10 comments:

mira ellyna said...

sbr la yee

miEz haNeM said...

la....
cian dia..
hati2:)

JHaZKiTaRo said...

heh.. lain kali main elok2 bro.. blog hopping.. kalau mau baca ttg malta & other countries, jemput lompat ke blog hamba.. :)

Azura said...

wat happen 2 u??? keciannyerrr.. laen kali berhati2 ckt. jgn terlalu ghairah nk maen sampai terlupa diri sendiri plak. kesannya, itulah...
Simpati

shazruls said...

>mira: hurmm turr larr..terpksa bersabar seketika

>ccg: tenkiu

>JHZKiTaRo: ok ...nnti wa visit

>zura: main futsal...hurmm slalu sgt jadi ,turr larr main xingat dunia

enuLwanie said...

alololo siannya abg wanie sorg ni..
patut la sunyi je..harap2 psni bertambah baik la kesihatan kamu ye..

fndrocka said...

tobat kau ni kira tak bersambung dgn jiwa lah gitu.kuhkuh

shazruls said...

>wanie: insyaAllah..tengkiu

>fndrocka: hahaha...jiwa maseh blum

z i z o u said...

get well soon bro!
then try frenly la

HEROICzero said...

hehe dah ade tukang urut kan?

anyway,

get well soon~ =)

InsyaAllah~