Monday, May 10, 2010

to KL->BB->S.Alam... Part Akhir

Wah dah nak basi dah cita ni tapi aku tak abes2 lagi entri ni..
Penggiraan jatuhan pins dibuat oleh En Mafazi Hashim dan Cik Ifa sambil diperhatikan oleh Cik Liza...mana nak tau kan kot2 si Mazafi Hashim yang disogok dengan air nescafe tur berpaling tadah lak time buat penggiraan ..


Para peserta menanti dengan penuh sabarr..


Dan pemenangnya ialah....pastinya bukan mereka ini!!


Hah ni baru betul...mereka yang memenangi acara berkumpulan

Pemenang bagi individu wanita

Yang ni baru grand..pemenang keseluruhan dan jatuhan pins terbanyak iaitu Kak Zan..salute..pukui abes geng2 muda...

Bergambar berkumpulan adalah wajib bagi meningkatkan kemesraan...tahniah diucapkan pada pemenang dan yang menjayakannya perlawanan ini ,korang memang happenin..

Aturcara diakhiri dengan minum petang bayar sendiri kat seksyen 2

so kepada sapa2 yang ingin wat friendly game ngan LaYan-LaYan team sial larr emelkan pada aku ..bagitau ja time + tarikh anytime ja diorang ni...

2 comments:

~AmyLiana8886~ said...

sib baek to kl bb n shah alam..kalau ke obesi gayanyer 1 bulan baru hbs entry ek..hehe..gurau jek,,

shazruls said...

hahah..betui turr