Friday, May 7, 2010

to KL->BB->S.Alam... Part 2

Hari kedua aku di KL
Agenda utama friendly game (bowling) antara LaYan-Layan Team Vs MBSA...

Persiapan akhir sebelum melangkah pergi ke perlawanan persahabatan bowling di Ole-Ole kompleks Shah Alam.Mafazi Hashim begitu gigih meneliti aturcara serta peralatan sebelum ke sana tapi sebenarnya beliau tengah wat cacatan sapa yang tak bangun lagi...

Semuanya dapat bangun ketika masih pagi (11.58am) itupun setelah 3-4 kali dikejutkan

Biasa larr bangun2 mesti lapaq so apa lagi pi makan dulu larr..kawasan santapan kami di area kg.baru ...woo best gak makanan kat sini orang punyalah ramai sampai Mafazi Hashim terpaksa menawarkan diri jadi waiter

Perut pun dah kenyang mata pon kembali terang...cam biasa janji kul 2.30pm kul 1.30pm maseh kat kedai makan..secara tak langsung aksi kejar mengejar belaku di federal highway,dah macam cita fast and furious dh aku tengok...

Namun demikian kami sampai tepat pada waktu yang dijanjikan ni baru larr buleh kata janji MELAYU... i like this!!

Perkara pertama dilakukan oleh kaum adam...halau nyamuk..hehehe

Sementara menunggu untuk merokok lepak dulu kat gelanggang maklum larr yang masuk tadi tur semua saiz big mac ..

Seperti dijanjikan perlawanan persahabatan begitu sengit berlangsung..tengok aksi Ben ngan skil tangan kilas kaki kebelakang.. ssssttttrrriiikkkkkeeee...cayalah Ben

Mus tak ketinggalan mempamerkan skil beliau iaitu baling kot belakang...LONGKANG..!! FYI beliau adalah defending champion tau cuma ari turr tak berapa nak menjadi

Bro Azly berbincang strategi menewaskan lawan..

Begitu jugak En Amin yang memberi taklimat berkenan permainan bowling,begitu tekun dua gadis mendengar penerangan beliau

Cik Syirlena bersama2 abang body muscle kental2...amacam takan tak sangkut sapa2 kot..hehehe


Perlawanan begitu hebat antara kedua2 pasukan ,siapakah yang bakal membawa balik hadiah peti sejuk dua pintu tajaan LG nantikan episod seterusnya...


4 comments:

Q said...

lane cantik. best2. macam kat endah parade. rupanya kat shah alam.

fr34k said...

betul...

shazruls said...

-->Q: awak ni slalu main bowling gak larr kan

-->Ben: apa yg betui

Q said...

xdelah selalu. masa2 tertentu je.