Monday, May 31, 2010

Sedim extreme challange..episod pengenalan

Seperti dijanjikan sedim extreme challenge telah berlangsung pada 28-29may 2010

dalam episod kali ni aku nak bagitau sapa yang terlibat dahulu...

Ni dia incik Fitri ketua urusetia sedim exrtreme challenge salah seorang kakitangan JKR Perlis,beliau bertanggungjawap menguruskan segala agenda kat sedim turr..dia adalah adik kepada Janisar,siapakah Janisar tu? -->mangsa yang jatuh wat water rafting...

Cik Syikin juga salah seorang urus setia beliau bertanggungjawap dalam urusan pemakananan kitaorang..tengok badan larr ..kekekeke

Bro Azizie ..style larr lu bro,selain kakitangan JKR ,urus setia beliau jugak ada wat insuran so sapa2 berminat menyertai skim perlindungan jangan malu2 apply ngan beliau..peramah orangnya..

mereka berdua ni pon urus setia majlis yang bertudung itam tur Azura dan sebelah turr aku lupa lak namanya tapi kat FB dia letak nama 'Induk Yaya'<--apa a="" aku...tetap="" aku="" href="http://1.bp.blogspot.com/_sz0dXOhN1Tw/TAPCRXn-95I/AAAAAAAABUw/uo7okA0BAow/s1600/DSC_0555.jpg" lensa="" maksud="" nek="" ngan="" obses="" onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" pon="" risau="" sangat="" sporting="" tatau...mereka="" tersiratnya="" tu="">
Bro Syam...Instructor rafting kitaorang,sporting abes sentiasa bersama kitaorang tak kira mana jua kami berada..layanan terbaek turr..


Disana kami dibahagikan kepada beberapa kumpulan..dan ini
Kumpulan pertama: 1 rasa 1 jiwa..
ketuanya ialah kakak(yang bertudung turr)

Kumpulan kedua: Batu Dua..
diterajui oleh jijah@Sharifah Azizah Syafinaz<-- aku="" bertopi="" betui="" bukan="" dia="" div="" dua2="" nama="" pon="" rasa="" style="text-align: center;" tapi="" turr="">Kumpulan Ketiga: 3 rasa Layan..
dikepalai oleh Muzri yang berkepakaran melatah..hehehe

Kumpulan Keempat: 4 Ever..
incik fendi @incik bos memegang amanah untuk handle pasukan ni yang jugak dianggotai oleh aku sendiri...

Kumpulan Kelima: PangLima..
tur dia namanya,manusia yang paling tinggi kat area turr iaitu Ben telah mengetuai kumpulan ni..


Kumpulan Keenam: Nam Jahanam
walaupon berempat aja,diterajui oleh Mafazi Hashim..

Anda semua dah tau watak2 utama dalam entri ini,so nantikan apa yang terjadi pada episod seterusnya...

7 comments:

dida darul said...

encik own, sila betulkan tarikh aktiviti. tima kasih :P

shazruls said...

*tarikh telah ditukar dari 27-28may kpd 28-29may

tenkiu cik dida....

ungu luna said...

kata kat Jann... (marah niih...)

Azura said...

salam en. own

masa ni jer i suka bergambar, masa2lain xde pun mcm ni...
niat nak suka2. hahahaha. tq 4 the pics. nnt tolong burn dlm cd. give ur no acc plz. tq

Fhad said...

best2...

shazruls said...

>unguluna: heheeh bekap lebey nmpk..

>azura: hehehe..ok larr turr,janji kita hv fun kan..

>fhad: alo my fren..lama dh xdgr cita,dgr kata nk kawen dh..perkembangan yg sihat turr

ungu luna said...

h a r o s :P