Tuesday, May 11, 2010

Laksa Janggus lagi.. edisi JJCM

Entri edisi Jalan-Jalan Cari makan...Laksa Penang yang feymes dan tersedap sekali rasanya iaitu laksa janggus area Balik Pulau...

Akibat tidak dapat menahan ketagihan yang amat sangat ,sekali lagi anjuran ke Kedai Laksa janggus terlaksana..apapun Musya and Ben pose sambil menjamu selera

Kedai ini yang beroperasi dari kul 2pm-8pm dan tutup ari rabu menyediakan menu utamanya iaitu Laksa,selain turr bihun sup,goreng pisau dan pelbagai kuih muih disediakan...Ais kacang pulak adalah juadah pencuci mulut terbaek setakat ni...

Isi dia simple jerr..laksa,bawang,timun dan cili padi turr pun peeerrrghhh menyentap hati yang merasanya..

tak sah kalu mai hanya makan satu mangkuk,tak kira larr laki or pompuan..sure tambah nyerrr

kadang-kadang sampai 3 mangkuk leh pi wooo...

10 comments:

fr34k said...

hahahaha...3mangkuk tu...

lumut said...

kamu bertanggungjawab sbb buat saya rasa mengindam skrg ni..mane nak carik laksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

shazruls said...

>freak: hahaha mau tau arrr,2 mangkuk laksa semangkuk bihun sup ...jadi...jom bila lagi

>lumut: saya sbnarnya xminat laksa tapi bila kena laksa ni...peeerrrgghh jadi ketagih lak
datang penang sure saya rekemen yg ini

HEROICzero said...

ni yg x ske neh... elok2 dh mkn, ttbe mengidam laksa. hahaha!!

Q said...

tak suka laksa pon boleh bantai 3 mangkuk. mmg kena rasa lah laksa ni.

shazruls said...

>hero: ngidam turr ada makna turr

>Q: mmg best..terbaek punys

siti murni ishak said...

adoi...meleleh air liur neh...tkleh jadi weekend ni nak pi ar...lama dh tk kena laksa jangguih ni...

shazruls said...

>siti: p jgn x p..best wooo...

miEz haNeM said...

yes!! telah update blog..save the date ye:)

shazruls said...

>CGG: nmpk cm bes jerr p PD ari turr,tringin nk join tp jauh larr plak