Monday, April 5, 2010

MU Fan: MU tempang tanpa si tempang...

Chelsea..Chelsea..ya kalau korang lepak mamak sure korang leh nampak kelibat para penyokong merai kekalahan MU ..tapi yang meraikan turr bukannya penyokong fanatik Chelsea tapi sebenar penyokong fanatik anti-MU (Liverpool+Arsenal)..Pagi ni saja aku terima sms ucapan takziah kekalahan MU dari Liverpool fans...Nampak sangat diorang benggang sangat ngan
MU,anyway Liverpool tak menang pon minggu ni de..ngan Birmingham pon draw kerr

Memang tak dinafikan MU begitu tempang tanpa Rooney yang sekarang ni tempang akibat kecederaan buku lali ketika menentang Bayern dalam suku akhir Liga Juara-juara.Joe Cole sekali menjadi pemusnah dengan menjaringkan gol pertama...untuk ulasan lebih detail sila klik disini ,sori aku tak leh teruskan ..ini bermakna pendahulu liga berjaya dirampas kembali oleh Chelsea,tahniah...

Liga tempatan berehat seketika untuk memberi laluan kepada perlawanan piala FA yang mana memperlihatkan Kedah dan N.Sembilan mara ke perlawanan akhir..sori deus Selangor tak layak ,takpa cuba lagi tahun depan..

Ketika perlawanan Kedah dengan Terengganu,ada insiden yang tidak diingini telah berlaku.Dua permain Terengganu telah dilayangkan kad merah.Apa yang aku nak bagitau kat sini bukan sebab mutu pengadilan kita saja yang terok tapi perangai permain-permain tempatan kita pon terok jugak..memang tidak menampakkan ketidak-profesional langsung,mungkin sebab dia(player) ingat dia main Malaysia serta memenangi pingat emas sukan sea dia boleh memaki hamun pengadil sesuka ati ka..so anda nilai sendiri larr mutu bolasepak kita ...

5 comments:

enuLwanie said...

sedih kan.
rooney tgk dr jauh je team dia main.
anyway, i like nani.
nama yg unik.
hahahaha

norfaridahanum said...

haha!try baca review sy pulak psl nih..

HEROICzero said...

seriously, peluang dh makin tipis. harap2 keajaiban berlaku dengan match2 yg tinggal neh.

deus X machina said...

M.U tetap akan juara EPL n Champions League
Percayalah daku percayalah~~~~~~~~



Ala Negeri Sembilan....kalau x kerana reff yang cam lahanat jangan berangan nak masuk final
Viva Selangor!!!!!!!!1

shazruls said...

-->wanie: nani cm nk sama cam wanie kan kan kan..

-->anum: hahaha menarek larr u

-->hero: turr larr dh tujuh kekalahan dah musim ni

-->deus: hahaha..mutu pengadilan masih dibawah tahap rendah,cmna kita maju cmni