Tuesday, April 20, 2010

Be a Star Tonight<--tajuk annual dinner 2010

Kesibukan kebelakangan ini memang tak perlu dipertikaikan lagi...namun disebalik kesibukan turr,maseh ada waktu untuk aku menyelit sedikit masa untuk ke karpet merah annual dinner pada 23hb April ini...

2010 annual dinner bakal dilangsungkan di Hotel yang bertaraf 6 bintang iaitu di Eastern & Oriental Hotel(E&O)-->sila cari sendiri katna tempat turr

Actually tak kesah sangat kat mana tempat turr berlangsung...yang penting hadiah lucky draw mau menarek..heheh...hadiah utamanya ialah sebuah motosikal suzuki shogun 125cc..haha baru lah leh sebut saya menang moto malam turr

Hadiah tempat kedua : TV LCD 42' berjenama Sharp..ni sesuai untuk sapa2 yang baru pindah umah or pasangan yg baru mendirikan rumah tangga..


Hadiah tempat ketiga: HP pavilion laptop 14'..yang ni pulak sesuai untuk golongan muda macam aku(yang tak sedaq diri..heheh) bukan apa senang nak update entri,FB or main poker...memang aku aim nak dapat ni...ya Allah kabulkanlah permintaan hambamu ini..



Hadiah tempat keEmpat: Berupa percutian 3Hari 2Malam ke Langkawi,Penginapan di Hotel Villa(4 star) + rm1000 duit poket..ni pada sapa yang lama tak bercuti memang elok dapat adiah ni lebih2 lagi yang berkeluarga..




Hadiah tempat keLima: Telefon bimbit Nokia X6 (ori punyerr)...


Selain daripada hadiah2 turr ada gak hadiah lain seperti tupperware,kain pelikat cap gajah duduk,towel 'good morning' dan macam2 lagi...so untuk mengetahui apa aku dapat pada malam turr tunggu entry malam gala annual dinner tersebut...





9 comments:

ungu luna said...

awak, hp & laptop sgt menarek awak... tp tv LCD tuh pon bess la awak, knapa awak tamao? if dpt bg saya.. trimakaseh. :) awak, kalo dpt bercuti2 mesia tuh, saya nkp. ;P awak tayah p...

shazruls said...

LCD dh ada dh...cuti2 turr pon cm menarek gk,tp lebey suka klu dpt laptop turr...hehehe

HEROICzero said...

kalau mng hadiah pertama, gua nk mintak tukar, nk hadiah kedua. haha!

Kapten said...

aku doakan ko dapat Pelikat Gajah Duduk ler yer

~AkukahMilikmu~ said...

mak ai..smart gila hadiah2 ni..klu dpt gi cuti n duit 1000, sy pun nk..

shazruls said...

-->hero: wah dpt LCD 42' tgk espn or HBO perrgghhh ...clear

-->ahfatt: mak aii...kain pelikat ja ko wish kt aku...hehehe

-->MunkinAkuMilikmu: hahaha..hadiah percutian turr mmg kn klu bawaw family + rm1000...mcm2 leh wat sana

E.d.Y said...

peerrgghhh..terbaik woookkk hadiah die

Ms.Independant said...

wow! amazing la adiah die...
tv plasma tu pling best!
nak join cabutan je!!! bole?
tak dpt mkn pon takpe...
huhu

:P

shazruls said...

-->edy: turr yg dinanti2kan

-->ms.indie: hahaha mana bley ni utk employee jerr,klu nk join kn dtg keja kt sini..heheh