Tuesday, April 27, 2010

2010 Annual Dinner..(sambungan)

Sambungan cerita Annual dinner yang berlangsung di Hotel E&O ,Penang..

Turr dia hebat sungguh Hotel ni ,rasanya ianya bertaraf 6 bintang...

Sesampainya disana terlihat ratusan manusia sedang beratur untuk register,dah macam audition AF plak rasa...

Dalam sibuk2 beratur turr sempat gak snap beberapa keping gambaq...

Agak peluh2 dah nak kering baru dapat masuk nasib ada geng tolong booking table ..hurm habis mekap cek..heheh

Menu malam turr ,nampak cam sedap

memang sedap pon tapi kuantitinya sikit,ya larr satu table 10 orang juadahnya untuk 6-8orang ja..yang melahapnya pulak tahap pirahna..ni ja sempat aku snap yg len tak sempat de..

Pada malam turr jugak para pekerja dihargai dengan service award.Sapa yang dapat?mereka2 yang berkerja lebih 5tahun,10tahun,15tahun dan 20tahun..

seperti kebanyakan annual dinner lucky draw adalah agenda utama...hadiahnya berupa voucher barangan focus point berharga RM200 yang bukan aku dapat...hehehe

Ya, hadiah voucher penginapan 2Hari 1Malam di Jr.Suite Hotel Hard Rock Penang + breakfast..yang ni pon bukan aku dapat...

Pelayaran 2Hari 1Malam Star Cruise...hah ni yang aku dapat,best dak?!!...tiket ni untuk 2 orang,so pada aweks aku open sapa nak join aku..aweks saja k...jantan2 tak yah walaupon kamoo dua alam...heheh

pelbagai hiburan dan games dijalankan malam turr..acara pakaian tercantik adalah acara akhir malam turr...ni dia peserta lelaki yang terpilih malam turr tak bley blah <-- pasai aku dapat kata cam turr larr
Ni plak peserta pompuan ,yang sorang turr pakaian cam gaun pengantin lak aku tengok..

Agak2 kul 12 lebey baru majlis selesai,biasa arr ada yang terus sambung pi clubbin,pi minum ,pi 18sx dan kami pi sambung makan kat nasi kandar Line Clear...supper kononnya padahal makanan kat dinner turr tak berapa cukop..

Tengah2 malam ni pekena nasi kandar lauk kambing ngan teh tarek..peeerrggh baru larr syahdu nak tidoq...malam turr makan free lagi kat Line Clear ni pasai kami pi ngan cucu taukeh kedai ni iaitu rakan sekerja aku larr...

Malam turr ramai lak yang bawak DSLR,aku lak tak bawak kononnya nak enjoy arr malam turr ..kebanyakan foto diatas adalah dari digicam member aku :(

9 comments:

Qiha Aziz said...

tahniah menang cabutan bertuah naik cruise. seronoknya.

shazruls said...

thanks...1st time nak nek ni,gayat rasanya

ungu luna said...

awak, menyempat p line clear plak naa..

jane said...

waaaaaaaa menang naik cruise???
jeles nye
huhuhuhu

shazruls said...

-->nana: best woo

-->jane: hehehe jgn jeles ekk,sy pon 1st time

ungu luna said...

mmg bes, saya mmg loike itu line clear... sok mmg nak p mkn sana pon... *tasabaq tggu siang* nenite bulan, nenite awak...

shazruls said...

owh nk pi sana xajak pon...kul brp nak pi turr

ungu luna said...

awak, cemana la saya nak ajak awak...awak kan suka ilang... busy jaa... saya dah mkn smlm awak, kenyang & menarek ;-) heee...

shazruls said...

saya bukan ilang tapi tgh nyorok...dah kenyang baru nak habaq