Monday, March 15, 2010

MU Fan: Wayne's World

Sungguh ceria minggu ni kan...hehehe...mana tak nyerr,kemenangan MU 3 kosong keatas Fulham memberi impak yang begitu besar .Wayne Rooney sekali lagi menjadi pemusnah dengan dua jaringan,ahh aku tertipu sudah <--kenapa? Astro fantasy football state that Rooney injure so aku pon drop dia larr..sekali dua bijik malam turr ,rugi dowh..Namun MU masih belum boleh mendabik dada kerana dua seteru kuat iaitu Chelsea dan Arsenal turut mencatatkan kemenangan..

Selain turr Ferrari kembali menguasai litar Bahrain tapi kali ni bukan dari kemenangan Schumaker tapi dari persaing beliau yang dulu memandu Renault iaitu Fernando Alonso..wah begitu menarik sekali,kalau bukan kerana kerosakan mekanikal kereta Sebastian Vettel mungkin Ferrari payah nak menang podium tempat pertama dan kedua .


Hari turr aku secara tak sengaja terbuka channel Astro SuperSport(811) ,kebetulan time turr adalah Live Semi-Final Badminton All England perlawanan antara Dato' Lee Chong Wei dan Peter Gade.Fuhh memang menarek aksi yang ditunjukkan oleh Dato' kita turr..ketangkasan serta kecerdasan beliau memang tak dapat disangkal lagi.Aku rasa dia nyerr fitness lebis fitt dari player bolasepak tempatan kita.Ini bermakna teknologi sains sukan amat berguna untuk sukan negara kita,tapi kenapa bolasepak diaorang tak pratikalkannya pulak.

Apapun tahniah buat beliau ,akhirnya beliau berjaya jugak menjuarai kejohanan All England antara kejohanan yang tak pernah beliau memenangi sebelum ni.Satu benda yang aku respek kat beliau time amik gambaq dia sanggup letak piala untuk mengibarkan jalur gemilang untuk pose.

6 comments:

Fhad said...

tahniah buat datuk LCW... huhu... tahniah gak kat MU walaupun aku x minat bola.. hahaha

shazruls said...

ko minat daytona jerr turr...

Fhad said...

hahaha... mane taw ni? kalo brani jom lerrr...

shazruls said...

hah jadik ni!!!...hahahah

deus X machina said...

M.U memang hebat
Chelshit jangan mimpi la nak pegang EPL
erk888

Tahniah juga utk Chong Wei
Next is Thomas Cup!

err...team lotus pe kabo??

shazruls said...

Lotus?!! ada team Lotus kerr.macam tak da ja...