Tuesday, March 23, 2010

KL-Putrajaya-Tapah

Hujung minggu lepas aku di'kidnap' oleh salah seorang rakan untuk menemani beliau ke KL..pada mulanya tak tau larr apa motif beliau ,dok tak dok kul tiga pagi kol aku suh siap teman gi KL katanya..

Dalam keadaan kemamaian aku pun ikut jerr larr...memang tak ingat apa dah time turr sepanjang jalan aku bantai tidoq...ZZZzzz...
Diorang lepak kat sebuah Hotel area Bukit Bintang,sampai ja sana bantai tidoq lagi..gambaq ni adalah dari dalam terowong SMART..

Rupanya agenda utama diorang adalah boling di Putrajaya..bukan setakat main jerr sebenarnya diorang wat friendly ngan salah satu Jabatan Kerajaan ..jabatan apa ntah aku pun tak ingat

Salah seorang peserta membuat balingan..ada style larr bro

wah manis senyummu,pandang tak jemu..

Peserta yang mengambil bahagian,suatu perkara yang aku perasan kat Boling Putrajaya ni ialah kesemua pengunjung dan pemain kat situ semuanya melayu susah betul nak nampak bangsa len..

Ni acara biasa larr selain bermain boling acara bergambar dah jadi kewajipan diorang

Bukan friendly bodow2 jerr ni siap ada hadiah lagi..apa hadiahnya dan sapa pemenang utamanya jom kita tengok...

Ya pemenangnya ialah Makcik Latipah yang jugak menangi hadiah berupa telefon Blackberry curve8905 <-- anda tertipu disitu hehehe

Gambaq kenangan backgroundnya bangunan kementerian perdana menteri..gambar memang blurr disebabkan penggunaan built in flash sahaja..

Esok pagi2 time yang agak sama kitaorang gerak balik larr jap ja kan

Kitaorang singgah sebentar kat Tapah menikmati nasi lemak untuk breakfast..perrgghhh memang best,sambil2 turr aku dikelilingi aweks2 sebagai tanda kenangan..
Pada geng BTF : sori arr perjalanan ni agak singkat dan padat tak sempat nak inform dan jumpa korang...maybe next time













12 comments:

Fhad said...

alamanda? dekat je ngn aku.. xpe r.. majuk r.. hahah

Ms.Independant said...

igtkan BTF gath lagik td...

:)

shazruls said...

-->fhad: sori bro..masa singkat sangat,tp kt alamanda turr cm mnarek pulak...

-->ms.indie: xsempat nk jupa diorg pn

wong ah ian said...

biar betul hg mai putrajaya x bgtau kami pon..tmpt aku ngan fhad melepak tu weh...

shazruls said...

aku mai secara xsengaja langsung tak sampai tiga jam aku kat sana..len kali aku inform k

azzaliena suziantie said...

wooo
nak majok jugak lah
boleh?
hahaha


xde ah
syok gile men bowling ;p

shazruls said...

alamak apsal semua org nk majuk ni,sori ekk..len kali ok...
ari turr saya xmain pon boling sbbnya saya mmg xpandai main boling turr

Makio said...

hahah alasan ja tu
hahahah

shazruls said...

nak idup...

Anonymous said...

cool..

Try out this link;

www.fdausamad.blogspot.com

Read few entries, you'll find it very funny and interesting.

Seriously!

er said...

semua pic pun cantik...

shazruls said...

thanks