Wednesday, March 17, 2010

Futsal i-metro part 2

Makluman: Entri ni pon boley tahan panjangnyerr...harap sabar
Futsal i-metro sekali lagi singgah ke negeri Pulau Mutiara dengan aksi2 lasak dan berahi...Bukan sahaja team dari penduduk setempat malah dari negeri2 jiran pon join sekaki tapi rata2 dari lembah klang lagi banyak...

Kejohanan berlangsung selama dua hari 13hb dan 14hb Mac di Safira Sport Planet,Seberang Jaya.
Dua refree terbaek menangani perlawananan

Kalau player kurang displin kad kuning jawapnyerrr...amek kau

Kejohanan ini dirasmi dan jugak dipertontonkan oleh YB Dato Ariff Shah ADUN Seberang Jaya yang tak jemu2 bagi sokongan...cayalah Dato

Antara para penonton yang menanti penuh sabar...

haha antara acara yang dinanti2kan...i-sorak salah satu acara yang di pertandingkan

Antara guru2 yang menyaksikan anak2 murid beraksi dalam acara i-sorak...

Yang dimenangi oleh pasukan Vivalicous <--entah betul kot ejaannya..

Kejohanan ini jugak diserikan oleh dua artis tempatan(mana ada artis luar nak mai pon)

tadi turr Amylea AF3 yang mendendangkan lagu lakulakularrr cindirella <-- hah begitularr kot bunyinya

Ni pulak vokalis dari kumpulan Butterfly yang popular dengan lagu oh oh jen..(kawan)

Perlawanan akhir dimulakan oleh perlawanan akhir bawah 17 tahun antara pasukan KFSP(Kolumpo) vs AdaOng(Penang)

Kemenangan diperolehi oleh pasukan KFSP Kolumpo 1-0

Penonton yg tekun memerhati perlawanan seterusnya...

Perlawanan Putra Ria(merah) vs Provet(gelap),memang menarek aksi2 yg ditunjukkan.Aweks kiut rambut pendek turr siap wat skil 360 Zidane dowh...Keputusan berpihak kepada Putra Ria 4-0...aku suka

Kategori lelaki terbuka menemukan antara Brabus United(Merah) vs Avon FT(Kuning)..

Hampir tamat separuh masa akhirnya Brabus Unoted berjaya menjaringkan gol..

Pengadil bertungkus lumus memastikan perlawanan berjalan dengan lancar ..

Kejayaan milik Brabus United dengan jaringan 1-0 jerr...syabass!!

dan aku yang sentiasa dalam kategori bawah umur...muda belia tak makan dek usia,hasel pengunaan ubat batok cap ibu dan anak..(bukan penagih seh) hahahah

7 comments:

Fhad said...

bukan sebab air ketum ais ka? hahah... tapi mmg senantiasa mude belia belaka... hahahaktui.... huhuhu

shazruls said...

itu vitamin tambahan ..heheheh

cik CumeY said...

hahaha...kita kan golongan2 mude2 belaka kan wak?muahahha


lame dah tak komen sini...asik jadik silent reader jerk..haha

wong ah ian said...

jadahnye gmbr last tu buat aku tekejut je haha..mlm ni aku ade fitsal pulak..lame giler da x men..haha

shazruls said...

-->cc: idup mau relax baru jiwa muda belia..hehehe

-->ian: hg terkejut psai pa?tgk rambutku yg panjang lagi ikal turr kerr..heheheh

pensel kontot said...

cun2 lah gambar2 di sini

shazruls said...

ala biasa2 aje...