Tuesday, March 16, 2010

Futsal i-Metro part 1

Makluman:Entri kali ni agak panjang tapi jangan risau panjangnya pon pasai gambaq2 jerr
Nampaknya bidang penulisan bukan makanan aku larr,so lets straight to the point jerr ...baru2 ni berlangsung kejohanan futsal i-metro di Safira Sport Planet Seberang Jaya(last time aku tak pegi pasai attend Gath kat Genting)

Part 1 ni takda cerita sangat korang cuma layan gambaq2 aweks jerr...heheheh

Ni baru anak mami the movie

salah sorang daripada aweks hot ni adalah player kebangsaan,kalau korang tau ..teka larr

Diorang nampak ja camni tapi ciri2 kewanitaan masih kekal,time aku sembang2 turr jelas keayuan serta kelembutan tak dapat ditinggalkan..nasib baek kuat iman

Team dari UniMap berposing sebelum beraksi


ni aku pon tatau sapa ..artis kerr..ehh


kejo yop kejo


wow

Cerita selanjutnya akan dipaparkan dalam part 2 ,sebabnya gambaq2 maseh dalam editing so nantikan kemunculannya..



6 comments:

siv said...

yg rambut pendek tu kiut lah.
ekekeke

Fhad said...

aku nak yg anak mamai tu okey.. da lame ngidam ni.. hahaha

pensel kontot said...

smart la yang rambut pendek tuh...
nak wat potongan rambut cam dia gak la

shazruls said...

-->siv: mmg kiut and mesra

-->fhad: hahaha dh agak dh,tp depa juai mahai sket...mau ka

-->pensel: smart juagk and pandai gelecek...terbaek wok

Fhad said...

hahha... kan ang taw aku mmg teruja dengan anak mami ni.. hidung cotek2 jah... hhaha.. depa juai mahai aku try ler minx diskaun.. ang agak2 dapat tak?

shazruls said...

tgk gaya2 hg ni macam ada peluang nak dapat,tapi tatu larr depa nk bg diskaun ka dak...hg klu dpt hg kira terel larr