Tuesday, February 23, 2010

Outstation <-- pon boleh wat entri

Mulai esok until next week monday aku akan silent mode seketika -->takda blogwalking/facebooking..sebabnya aku dihantar bekerja diluar kawasan ataupun dalam bahasa omputihnya 'outstation'..

tak larr jauh mana pon diorang hantar kat Kulim Hi-tech jerr..len kali hantar larr gi Europe kerr,Costa Rica kerr,China kerr..etc..takat Kulim turr 35minit jerr dari rumah(jika menunggang yamaha 135LC)

-->'Puan' Musliha:
walaupun saya mempunyai handphone yang lebih canggih dengan kemudahan aplikasi seperti reminder,organizer,GPS dan sebagainya..tapi harus diingat manusia adalah makhluk yang sering lupa..so tolong ingatkan saya tentang kotak kek ari khamis ni...tengkiu ;p


14 comments:

enuLwanie said...

ahaks..
kulim bukan jauh pun.
jalan kaki pun sampai, kan?

shazruls said...

turr larr jalan dh tentu berpeluh..hihihik

Fhad Boulala said...

singgah la kampung aku.. kulim x jauh mane dah.. hahaha

shazruls said...

-->fhad:bley larr aku melelapkan 1-2jam kat sini,kalu ada pakej juadah skali lagi canteek...heheh

Mrs. Fedex said...

wah.. kotak kek saya ya..
jangan lupa pick up..
ok.. ok.. tau la nak habaq pakai telepon canggih.. wakakaka..

shazruls said...

-->mrs.fedex: mau dok peringat satg lupa lak

Ms.Independant said...

sonoknye ley outstation.
saye terperuk kat opis ni jer.
uwaaaaaaa!

T_T

{lumut} said...

jalan baik2...kerja elok2 taw bro..hehe

HEROICzero said...

enjoy ur OT. hehe =)

cik CumeY said...

makan ubat!


lalalaa

Linn سي ڤاري ڤاري said...

Outstation <-- pon boleh wat entri

tajuk best :P

Anonymous said...

hang buat apa kat sana?? mengorat aweks ke.. hehhe..
hang bukan outstation.. dekat je tu.. still balik rumah.. dokat je..
kira hang buat keja kat kilang intel tu ka???...

Zack

shazruls said...

-->ms.indie: yalarr sesekali kuar dari opis best plak

-->lumut: ok ..sumanya selamat

-->hero: enjoy abes

shazruls said...

-->cc: awk pon taw...jgn lupa mkn obat

-->linn: yekerr...thks..heheheh

-->zack: ya aku pi wat keja kat Intel,dekat tak larr dekat sgt tp stil leh balik umah gak larrr...hehehe