Friday, February 12, 2010

Makan-makan sebelum CNY

Bila tiba CNY antara yang paling menyeronokan ialah makan besar untuk aku makan free larr.Tradisi makan besar diteruskan tapi kali ni sebelum CNY,kat Cafeteria aje..

Majikan aku ni bab-bab makan ni tak berapa nk berkira sangat as long ianya free..maksud aku semua dapat enjoy.(yang dalam gambar turr ialah 'puan' Musliha)

Aksi Mr.Radazos and one of the manager...(manager turr-->sportin abes)

Biasa larr apa-apapun ladies first ..okies

Tengok turr happy ja dapat makan free...hehehe

Mr.Radazos memulakan dengan desert dulu,lepas turr baru pukui keliling...tengok makanan dia kumpul turr satu table dia sorang

Nampak sket ja aku amek,jaga badan kerr..tak larr,tak berapa nak makan sangat kenyang lagi..

Dua orang ni baru betui comitee bukan aku,tapi aku yang saja2 lantik diri aku sendiri jadi comitee ...yang dok pulun makan turr ialah En. Zul dia orang baru kat sini tapi otai dalam industri automation...







14 comments:

azzaliena suziantie said...

BEST GILE MAKAN MAKAN..
AK PON..
HEHE

NANTI DENGAN BELAH AYAH AKU.

shazruls said...

-->azza: owh..dia chinese kerr...

Mrs. Fedex said...

huh.. pehal muka kami ada sana?
ces.. ces.. agak dah!
apa2 pun blog! blog! blog!
makan blog!
tido blog!
mandi blog!
blog! blog! blog!
seb baik bkn "goblog".. wakakakak..

Ms.Independant said...

bru la 1msia kan...
cina+melayu+india same2 meraikan nye!
heeee

:)

Mrs. Fedex said...

huh.. baru perasan!
sengaja la tuh..
mendiskriminasi perkataan "puan"..
ces.. ces.. jeles!

shazruls said...

-->mrs.fedex: TERketagih berbloggin tak dapat dibendung lagi...hehehe

-->ms.indie: ya one m'sia...time mkn jer larr..huhuhu

shazruls said...

-->mrs.fedex: ala kecoh larr dia ni,'puan' turr satu title tau bangga larr sket..hehehe... bila nk dpt baby?

Mrs. Fedex said...

en. sahzruls si penggila blog buat masa sekarang.. baby? ha? baby sapa? mana? mana? masa tuh dan kot bawak baby makan kenduri angpa kawennnnnn.. hiahahahaha..

shazruls said...

-->mrs.fedex: owh wat onar di entri ni ya...igtkan dh nk dpt baby,wallpaper asyik boh gmbaq sedemikian ja...kawen?sapa kawen?

Mrs. Fedex said...

ha.. ushar wallpaper.. mau tau.. dia tulis situh "pray for me".. angpa doa2 la kat kami.. bagi murah rezeki.. serius ni.. doa la kat kami sama.. terima kasih..

shazruls said...

kami dok doa tau dk...insyaAllah sama2 larr kita berdoa

Ah Fatt said...

baguslah bos korang x berkira
hehe

kingbinjai said...

hang tak makan ka?

shazruls said...

-->ahfatt: bab mkn mmg xberkira diorg ni,tang gaji paling berkira

-->kingbinjai: aku mkn awai lagi..