Monday, February 8, 2010

Lagi anggota BTF ke Penang..

Lagi ahli BTF ke Penang..kali ni ramai sket ,4 orang semuanya iaitu aleen,ian,fhad dan kosong ..

Aku tak berapa tau apa arah tuju diorang sebenar..aku ingat diorang stay kat hotel,hostel,rumah tumpangan or etc...upanya diorang direct ke Penang tanpa stay mana2..
Lain kali korang nk mai cmtu baek lepak ja kat umah aku,senang sket korang nk lelap or mandi ..tak larr berlengas sgt...hahaha

Apapun aku respect larr kat korang buat Penang ni cam Ampang jer (Putrajaya-Ampang)...datang sini balik ari jer dowh..FYI Penang to KL 370KM atau 4 jam perjalanan (which ever come first)

Tak banyak tempat aku bawa depa ni sebab aku pun tengahari baru bangun..hehehe ..sempat bawa pi makan kat Auto-City nasi kandaq yg tak seberapa dan dibelanja oleh Hazri dan Makan Char koay teow kat Sg. Dua.

Selain turr dapat gak depa bawa balik buah jeruk..


Disini aku mohon maaf pasai tak dapat join korang dari awai,aku jugak simpati dengan sepemergian mak sedara Ian .Aku rasa bersalah lak sebab melenggah2kan masa kat penang turr ari dan tuk Aleen takda adiah n gambaq ko kt entri ni sebab aku bawa silap lens...Thanks to Kosong sebab bagi CD gambaq2 gath genting secara percuma...

To Hazri aku harap hang pi next gath nanti,kalau hang tak pi sapa nak teman aku dari Penang ni...

*untuk cerita2 dan gambar2 yg lebey menarik sila ke blog Fhad,Ian,Kosong n Aleen


23 comments:

lumut said...

best....

shazruls said...

-->lumut: mmg best kalau jupa diorang ni..

Fhad Boulala said...

weyyy aku nak tanye ni.. nape aku nmpk lebey kacak dalam camera hang? hahahah

aLeen aVriL said...

wahhh fhad poyo..

huhuhu...
xmandi tuh sunggoh seksa aku ase...

aku mcam ase seme yg dalam kete tuh duk kutuk aku mucuk...huhuhu..

padahal korang pon same bai..huhu

shazruls said...

-->fhad: hahahah...tak bley blah

-->aleen: apsal tak dapat2 lagi kad turr

e. indah said...

len kali tag nama skali kat pic tue, bleh aku kenal2 gak mana satu korg ne ...aku kenal nama2 jak, tak tau sepa ...

nway ..nice ler korg .. ; )

enuLwanie said...

wanie ada kim jeruk kat kosong atau fhad.
xtau depa beli tak?

Fhad Boulala said...

kirim dalam blog mmg x dapat lah.. nak on9 celah mane? blk umah bru bukak blog baru prasan.. asal x sms je kat kosong bgtaw wany nak jeruk?

'AQILAH said...

gambar cantik

shazruls said...

-->e.indah: gambaq2 turr telah diTag kat FB,btw next time saya TAG nama2 kt picture...diorg ni mmg best n slalu gk wt gath kt KL klu free join larr diorang

-->enulwanie: diaorng beli tp tatau kt sapa

-->Fhad: hahaha..btui turr

-->Aqilah: model2 pn lawa2,bambaq pn cantek arr...hehehe

wong ah ian said...

panas dow penang!!! hahaa
sori bro aku kene rushing balik..ktorg mang nk stay lame sket tp nk wat cmane kan..tengkiu sbb blanje ktorg..weekend ni ktorg dtg lagi tido umah ko lak hahaha..

shazruls said...

-->ian: biar betul weekend ni dtg lagi...

enuLwanie said...

saje je la fhad.
bukan nk kim betul2 pun.
eh nak gi lagi ke, ian?
wanie pun nk gi penang gak psni.
tp kena tunggu habis presentation ni.

Fhad Boulala said...

next week dtg lagi ian pegi sorng je.. aku da x larat..hahahah.. tunggu lagi 2-3 minggu baru pulih tenaga aku ni.. hahah...

shazruls said...

biar betui korang ni...next week dtg lagi kerr??!

wong ah ian said...

patah kaki aku drive weh..letih ni pn x ilang lagi hahaha..nanti2la kitorg dtg lagi..

norfaridahanum said...

baguslah korang nih..
aaa..char kuey teow sg.dua=)

Mohd Hazri said...

Ko datang pasni aku bawak g mandi air terjun kat tanjung bunga. Baru sejuk sikit. Keke

Anonymous said...

hang pi kat juru ka my pren.. ari2 hang call aku, aku ada kat ipoh.. ada sukan sikit...

MUHAMMAD FAIZ (yelozero) said...

tone ko cantik la...
tips skit..
nice pic

oranglidi said...

lepas ni wa pegi penang plak. nak gak naek2 feri atas bukit bendera.

shazruls said...

-->ian: hahaha...korang bukan gilir2 ker drive,pesal aku tgk lps ko drive ko gk drive lg..hahah

-->anum: ya char koay teow sg. dua...best!!

-->hazri: turr larr patut depa mai time thaipusam baru meriah...hahaha

shazruls said...

-->yelo: aku pkai canon basic editing jerr,aku tmbah kuning lebih sket...ko lagi pro aperr...huhuhu

-->orgLidi: wah lama tak g bukit bendera..