Thursday, February 4, 2010

Kunjungan sorang ahli BTF ke Penang....

Entri kali ni agak lewat sket,pasai dok ingat Enulwanie yg nak update dulu

Salah seorang ahli Blogger Tegar Family(BTF) berkunjung ke Penang ,secara tak langsung aku larr jadi tuan rumah..

Agak kelam kabut time turr pasai kunjungan yang aku tak jangka tapi untuk tidak mengecewakan hati peminat aku try schedule sebaik mungkin...syukurlah aktiviti kali ni di sebelah seberang prai jadi mudah larr sket perjalanannya

Mula2 aku bawak dia pi pekena Char koay teow telur ayam dibasuh..hehehe agak unik nama kedai ni,tapi rasa makanannya ...peerrrgghhh...sssheeddapp dowh..tengok udang turr mmm yummy...

Kerana agak kesuntukan masa maka aku tak bley larr bawak pi jauh2 sangat ..iya lah anak dara orang lak turr...jadinya aku singgah jap kat Pantai Bersih tempat si Hazri memancing ikan itu ari sambil2 makan aiskrim...

Mula2 turr banyak gak perkara2 yang dibualkan tapi bila setat aku bagi cuba try test DSLR hurm...terus tak ingat kedunia dah...asyik snap gambaq ja,maklum larr seronok...heheheh

Begitu larr aksi enulwanie snap gambaq aku...berbagai aksi sebenarnya


walaupun tak lama namun kami happy ja,to enulwanie --> sorry dik, abg tak dapat luangkan begitu banyak masa ..sebenarnya kalau nak diikutkan banyak lagi tempat and makanan yg kita tak lawati..insyaAllah maybe next time ya...




18 comments:

oranglidi said...

waahh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

smpai ke penang tu. bgus2. eratkan lagi hbungan sesama BTF!

{lumut} said...

lepas ni bawak lumut pulak taw abg..=)

Fhad Boulala said...

org lidi lu salah lah.. bukan eratkan hbgn sesama BTF.. kalo boley eratkan hbgn sampai akhir hayat.. x gitu bro? owhh yeaahhhh.. kalo nak g best hbgn intim lah... erm agak2 sabtu ni lu free? kami bertiga akan terjah sane..

Fhad Boulala said...

to lumut : celaka.. ngn shazruls panggil abg.. ngn aku x plak.. ko taw aku ngn shazruls sebaya.. aku lagi tua skit dari die.. so cepat panggil aku kekanda.. abg2 tu pesen lama.. hahah

shazruls said...

-->orgLidi: hg bila lak nak mai?

-->lumut: sapa mai pun sy layan nyer...adik

-->fhad: kami bertiga turr sapa?..hg nk mai kul bpa?apapun roger larr dulu

shazruls said...

-->fhad: biaq larr lumut panggil aku abg,kan lebey mesra...prihatin larr sket

e. indah said...

wahhh gitu.., ..sampai ke penang gitu ... : )

besh2

oranglidi said...

hah, terkeluak loghat utaghak.. haha..

hang mai penang bile dah cuti2 satu melaisiaa laa..

[hang tu saya kan?]

fhad, lu betul. wa silap. bukan BTF je. untuk smua.

shazruls said...

-->e.indah: bila nk mai sini lak?

-->orgLidi: salah turr,hang=engkau..hihihi

aLeen aVriL said...

ermm..CC gn wani dah dpt layanan sepesel dr shzruls nih..

ohh tgu time aku p sane nnt tgk die layan aku sepesel mcm nih ke x...

klu x..aku sepak jer shahzrulz nih sampai batu feringgi...

hahahaa..

Fhad Boulala said...

kami bertiga mungkin berempat.. aku, ian, kosong dan aleen (x sure lagik).. hahah.. dtg sane maybe malam jumaat baru grak.. pagi sampai.. ko make sure sabtu tu ko ade.. kalo tak aku culik lc baru ko.. hahaha.. nnt aku roger hazri sekali.. maybe aku g sekitar Seberang Prai je kot.. x sampai pulau.. huhu..

enuLwanie said...

abg,
bru dpt tenet.
kolej 2-3 kali blackout.

oo..awat x bg gmbr yg wanie sakan snap tu?
malu plak.
cara pegang pun x betui..

ingat tau wanie nk pi lagi 2-3 minggu lagi.
nnt wanie confirm balik.

shazruls said...

-->fhad: aku free siang ari,mlm xsure maybe ada futsal...jgn lupa roger aku

-->wanie: turr dari handphone,nnti nk mai gtau awai sket

kingbinjai said...

sorang je ka?

Mohd Hazri said...

Orang jauh boleh jumpa. Aku? Duduk dekat tak dapat jumpe-jumpe. kenapa cuti aku buka jatuh pada hari sabtu & ahad. Huhuu. Sabtu ni fhad n da geng datang. Aku keja malam. Boleh jumpa waktu siang..

shazruls said...

-->kingbinjai: sorang jerr

-->hazri: hg keja apa mlm2

Ah Fatt said...

bila plak aku nak turun penang neh

Ah Fatt said...

bila plak aku nak turun penang neh