Sunday, February 14, 2010

kesah orang bercinta,seronok kan

Suatu ketika bukan dikala bulan mengambang dan bukan jugak di bawah sinaran lampu minyak tanah...terdengar bisikkan dua makhluk

awek: B sayang ayang dak?

aku: sayang

awek: napa B tak penah cakap

aku: hrm ..tak penah ka ??!!(kehairanan)

awek: jarang sangat B sebut perkataan turr,last sekali sebut pun ayang dh tak ingat dah..(mengerling mata,manja dow)

aku: owh tak perasan pulak,takpa nanti2 B sebut ok..


Di lain hari,bulan,tempat dan waktu cuma tahun yang sama...


awek: B tak sayang ayang kerr?

aku: napa ni

awek: napa tak sebut pun?tak pa larr biar ayang yang sebut dulu ..i luv u B

aku: ok

awek: B !! when i said "i luv u",say it back larr

aku: BACK

awek: B ni...menci arr..


Moral of the story:

to aweks2:
walaupun BF kamoo jarang2 sebut tak bermakna dia tak sayang/rindu kamoo..kamoo cukup bertuah pasai dia maseh nk call,kluar dan teman kamoo..


to jantan2:
rajin2 larr lafaz perkataan magic turr,ala bukan orang lain pun kalau anda bertuah maybe bakal menemanimu sehingga akhir hayat...insyaAllah


Entri ni tiada kaitan dengan Hari kekasih (Valentine day)..kerna anda jugak tidak menyambutnya

19 comments:

«♪Ruff♪» said...

hahaha....
ha'ah...xlafaz xsemestinyew xsygkan...
hehehe

Ah Fatt said...

i luv u B
HAHA

Ms.Independant said...

hehe...
lelaki memang jarang sgt ckp kan...

tp skali skala pompuan ske dgr ler...

:)

Fhad Boulala said...

boooo jiwang gak lu ni bro... hahaha....

{lumut} said...

jiwang ah bro..cble nak kawen neh??hehe

enuLwanie said...

i luv u,my dearest bro!

wong ah ian said...

hah! dia ckp dah tu bro..pi balas cepat hahaha..

norfaridahanum said...

HAHAHA! layan saja

mira ellyna said...

haha.
memang camtu kot.
tp sekali cakap memang rase xpercaye la hehe bahagia je..

bro.. i love u too.. tetibe lak haha

aLeen aVriL said...

aku klu tunang aku ckp asal aku xpenah reply klu die ckp 'i luv u' aku akan jawap mcam nih..'eh lempang nk x'....


mengadew nk luv u luv u..
dah tua xsesuwai kot nk ckp mende2 mcm nih..
hahahah

aLeen aVriL said...

bro lu ade pape ker dgn c adik wani tuh..
waaaaa....

wa pon nkk jugak ler...
bro i luv u ler bro...
agagagagaaaaaa....


cepat balas balik...tp jgn ler sebut 'back'..hahahah

shazruls said...

-->ruff: betui turr,sependapat pulak

-->ahfatt: luv u too..hahahah

-->ms.indie: lelaki mmg cmtu,tp skali dia cakap cair pompuan turr

shazruls said...

-->fhad: jiwang kerr,sesekali nk kn tnjuk gk keromantikan kita...hehehe

-->lumut: kdg2 ja jiwang,nnti tggu kad jemputan jgntak dtg plak

-->enulwanie: luv u too sis...hihihi

shazruls said...

-->ian: hahahah..sapa turr,adik2 ja turr

-->anum: layan jgn tak layan

-->mira: betui kan bila sesekali kata sure best...luv u too..hahah

shazruls said...

-->aleen: lagi tua lagi larr luving...barularr bahagia dunia akhirat...hahaha ...anywway "BACK"...hahahah

cik CumeY said...

hehehehe...

ini fact...lelaki show his lov by his act..not by his word..


coz bagi laki..act tu prove sayang dia tok pompuan tuh...
bukan sekadar manis mulut kan awak?


hehe

shazruls said...

-->cc: betui turr, itu yg membezakan in relationship and plastik...jenis yg selalu merayu2 ni mau dok jaga sket kot2 pasang 2-3 ...hehehe

aLeen aVriL said...

CC:auuuwww menyampah dgn kenyataan u..hahaha

tetibe lak kan...hahaha

Alongchuk said...

suke...romantika btui....