Monday, January 4, 2010

Tahun Baru: 2010

Apa azam tahun ni?dah tercapai ka azam tahun lepas?..turr laarr soalan2 tiap kali masuk tahun baru.

Perlukah kita buat azam?kenapa kena buat time masuk tahun baru?siapa azam?azam yang jual ayaq nyok kat kepala simpang turr kah?

Bagi aku azam setiap tahun ni tak semestinya wajib ,ianya hanyalah satu reference untuk kita our own achievement...so far aku tak nah lak berazam and target apa2 unless aku nak sesuatu ,time turr baru aku setat comitted on it..lain orang lain caranya

Tak ketinggalan ada jugak yang akan berhijrah sempena tahun baru ni..Salah seorangnya ialah kawan aku sendiri,kami pernah bekerjasama di sebuah kilang di Prai.Orang Terengganu ni,masih belum berpunya??!! aku kurang periksa...


Beliau bakal berhijrah ke Balakong di sebuah permis engineering..Apapun good luck and keep in touch bro!


Aku pulak...rasa cam nak tukaq jentera pengangkutan ,dari jentera Honda EX5 Class 1 to Yamaha 135LC...ok dak?!!

aku jugak nk amek kesempatan buat ucapan untuk Lumut ...wish u all the best and keep in touch,ok! ari turr nk g LCCT tak kesampaian jauh sangat ...

9 comments:

miEz haNeM said...

HEPPI nu yER!

{lumut} said...

bro..thanx doakan..xpe..doakan dr jauh pon dah ok kan?
terharu kamu still igt lumut..
take care bro..
=)

shazruls said...

-->anem: happy new year too

-->lumut: we're always be with u..insyAllah

enuLwanie said...

wah..kim slm kat azam yg jual ayaq nyoq ek?hahhahah..

xde ucapan utk wanie ke?

135LC??wanie admire motor tu!

shazruls said...

-->wanie: happy new year,135LC nk merempit bes turr

panggiL guA siv. said...

sile kompemkan die single n available lagi ke tak.
ekekeke



LC tu hot bro.
jage lek lok kalo lu da beli.
heheh

shazruls said...

-->siv: aik..abis si jalak,beskot,mr.chenta and cc nak letak mana....bukan quota 4 sahaja ka

enuLwanie said...

abg nk merempit gi keje ke?

ala, rempit pun best ape..
i like mat rempit!
wow...

shazruls said...

yes..i always rempit one...