Saturday, January 2, 2010

Jupa blogger Cun...(base on true story)

Sejak balik dari gath kat genting ari turr aku rasa lebih bertanggungjawap kat member2 blogger sekalian..selain g jenguk2 diorang kat blog,sms,tanya khabar,chat kt FB or YM sehinggakan kalau datang tempat aku pun aku akan layan ...

Kebetulan pulak one of the blogger turun tempat aku (penang),so umpama tuan rumah larr aku menyambut kedatangan beliau kalau tidak aku rasa bersalah pulak...



Beliau menginap tak jauh dari tempat keja aku lebih kurang 15-20minit perjalanan,time tunggu kemunculan beliau turr aku tak perasan sangat aku ingat anak cina mana pulak dok mai buka pintu keta aku (yang parking kat depan penginapan beliau)...serius lain dowh,cun pulak..(ada pulak yg angin ni)


>


>


>


>


>


>


>


>


>


>


>


>


>>>>>>>>




Betul dak aku cakap...cun kan!! keta kat belakang turrr

Sememangnya aku tak sangka beliau sudi jupa aku,tapi dah jadi tanggungjawap kalau orang mai rumah takan tak layan pulak..korang kalau nak mai sound larr dulu bole larr aku schedulekan aktiviti..


Sebelum turr aku nak minta maap larr pada sapa2 yang terasa tengok gambaq ni,tak terniat langsung untuk menyakiti ati sapa2 pun...kitaorang profesional dowh...heheheheh



Buat CC :


sori arr ari turr datang sini saya layan tak sebaik mungkin,gi minum pun kat mamak ja..saya rasa cam mimpi ja ari turr tak sangka sudi jupa ai...


Ada beberapa persamaan antara kami berdua:-


1.Lahir pada bulan yang sama


2. Wajah jauh lebih muda daripada usia..(awek muda)


3. kami sayang Jen...hahahaha(pastinya aku bukan gay)


seriously aku jeles sungguh kat Jen camna bley takcle CC turr..hang pakai tangkal kerr..hehehehe

26 comments:

norfaridahanum said...

layan.
happy new year =)

Mr.Chenta said...

wah

ko guna ubat guna2 apa ni =D

shazruls said...

-->anum: hapi new year too

-->Mr.chenta: tak perlu...ayat mau power

enuLwanie said...

wah..bila plak org penang nk mai KL?
ramai nk smbut abg ni..

abg lahir bulan ni gak ke?
brape haribulan?

jen - jen punye cite said...

bukan tangkal la.....

tp tanglong.hua hah ha hha..(terbatok plak)

=) mai la kl.. huhu..eh!!lawa kete!nak beli leh?3 posen sekilo aku angkat

si kosong said...

pasni aku pulak nk g penang...

panggiL guA siv. said...

aku pon nak pegi penang lah!

jen - jen punye cite said...

kalu kami g penang ko xlayan,mmg siap lah.tacing gile.

mira ellyna said...

hahaha jeles kt jen??..
seronok nye die..

aLeen aVriL said...

erm....

ko yang bwk CC jejalan ek..
ok aku xjeles pon.hahhaa..

erm...

shazruls said...

-->enulwanie: ada adiah kerr

-->kosong&siv: sound larr bila nak mai

-->jen: mak aii sekilo 3 posen jerr,harga pasaran besi sekilo rm2 tau...keta turr champion punyerrr

shazruls said...

-->enulwanie: ada adiah kerr

-->kosong&siv: sound larr bila nak mai

-->jen: mak aii sekilo 3 posen jerr,harga pasaran besi sekilo rm2 tau...keta turr champion punyerrr

shazruls said...

-->aleen: mmg larr ko tak jeles ko bpa ari g ja nak kawen...

-->jen: klu ko dtg sini sure layanan istemewanya ko kan madu aku...hahahah

-->mira: mana tau dia suka,dia tgh mengelabah turr...hahhah

selipar besi said...

apesal lah ko buat ayat last utk jen tuh..tgk die dah blagak,...

tp cc lg manis pakai tudung...
ini jujur.

shazruls said...

-->selipar besi:kalau tak letak nama dia, meraung lak nnti...

jen - jen punye cite said...

haha..madu ko??madu pon madu..huahaha..

jen - jen punye cite said...

cc pakai tudong lagi ok.=)

sokong.

xpakai tudong cam apek.haha

cik CumeY said...

hehehe...okay...

first cc tak cun lah...malu jerk cakap gtu..ohoh..

kedua..tenkiu sebab banjerk kat mamak ari tuh...hahaha..sian shazrul...nak bawak g makan nasik kandar tapi cc busy lak..nanti cc datang lagik kita g pekena nasi kandar plak eh?

ke-3 kelakar giler kot ingat waktu nak amik gambar tuh...hahaha...sian pakcik tua yang tak reti guna kamera tuh!haha...


anyway thanks sesangat eh for the treat!errr..ayat last tuh...jen pkai taik idong ngorat..hahaha

shazruls said...

org kalau dh lawa cmne pun takpe...

-->jen: sial ko ,aku baru nk makan nasik ko wat lawak pulak..senak perotku..hahahahah...(cam apek)...hahahah

enuLwanie said...

abg nk hadiah pe?
nnt msg sy ek.

Fhad Boulala said...

lu patut ucap terima kasih kat wa.. wa yg kasi no lu kat cc suh jumpe lu.. tapi wa suh cc jumpe hazri pendek sekali.. x sangka cc memilih nk jumpe lu je.. celaka cc..

selipar besi : wa cam kenal lu la beb..

azzaliena suziantie said...

wa...
best gile..
muahaha..
cc ku comel sehh ;)

shazrol kachak..
haha

ayat mengampu ;p

shazruls said...

-->enulwanie: wish happy birthday pun dh cukup dik

-->fhad: owh lu larr dalang yg bg no wa turr,anyway thks kerana mpertemukan kami..hehehh

-->azza: kachak kerr kacang...hahahah

cik CumeY said...

HEHEHE...fhadd....syooohhhhhh..hahaha...malu la wei! muahahah...ko kan ejen carik jodoh..hahaha

shazruls said...

fhad asyik cari jodoh kt org jerr diri sendiri cmna plak

Mohd Hazri said...

aku jugak yang kempunan nak jumpa. apakan daya.. kesibukan membataskan segalanya.. huhu