Tuesday, January 19, 2010

HD definition

ASTRO : Making your life richer...memang tak bley blah tagline ni

making whom lifes richer? pengguna ka supplier?...rasanya pengguna takda untung apa2 pun dah larr ari turr channel sport kena tambah RM12 sebulan ni kalau nak tukar ke HD nyer channel (astro Byond) pulak kena tambah RM20 sebulan...betul larr orang kata ,mana ada benda free sekarang ni bhai...tapi kan tukar ke HD definition perrghh best dowh...

yang kaya bertambah kaya,yang miskin semakin ditindas....

9 comments:

jen - jen punye cite said...

gile r....huhu

shazruls said...

pulak...;p

'AQILAH said...

ya...pengguna tuh kite..keluar duit saja. :)

.siv. said...

yg miskin bertambah utang.
:D

Mohd Hazri said...

Skang mana ada benda free. Masuk tandas pun kena bayar. 3 kupang tu. jahanam-jahanam..

shazruls said...

-->aqilah: sedap pulak nama u ...turr larr kita larr selalu jd mangsa

-->siv: nasib tak amek ptptn klu tidak btambah2 larr utang

-->hazri: 3kupang??!!sudah nek ka

YobSumo said...

DUNIA

Qiha Aziz said...

perlu ke ada astro byond? sekali pakai effect dia sama je kan dah rugi.

shazruls said...

-->yobsomo: u rite my man

-->Qiha: time tgk live(bola) gambaq clear...smooth