Friday, January 8, 2010

Dah Kuli ,macam turr larr

Pada 8hb dan 11hb Januari ni majikan aku mengadakan soft launch (ala2 mini exibition) untuk memperkenalkan new generation semi-conductor equipment...

Antara yang dijemput adalah syarikat2 semi-con yang bertapak sekitar area Bayan lepas FIZ (Free Trade Zone) seperti Intel,Agilent,ASE,Seagate and etc..

Persiapan untuk mengadakan majlis ni agak kelam kabut,bayangkan hanya 2-3 ari lepas ja diberitahu yang mana tempat aku akan dijadikan tempat exibition turr..

Dah cam kuli batak dah aku keja kat situ,berpeluh2 lagi...namun demikian segala persiapan berjalan lancar hasil hiasan dalaman idea aku sendiri (2-3jam nyer idea...lantak larr)...Pastinya orang2 dibelakang tabir(cam aku) akan dilupakan setelah majlis ni berjaya,kalau gagal yang belakang tabir jugak akan dihentam...cam haram
Disebabkan turr ari2 larr aku kena syampoo rambut...ari2 berpeluh dowh


12 comments:

panggiL guA siv. said...

pic no dua cun!

panggiL guA siv. said...

damn.
gua fes!

{lumut} said...

aku admire pic2 kamu..
tahniah berjaya syampoo rambut.hehe

siv ni mane2 ade muke die 1st.nyampah.

shazruls said...

-->siv: ko mmg terel larr,mana2 entri mesti ko 1st...tahniah ko terpantas setakat ni...

-->lumut: yeker,sometime ur pic pun bagus2 jugak...borink arr pagi2 nk kn syampoo rambut,lambat p keja larr jawabnya

ChentaBeng said...

bro lu jurugambar ke? nnt wa kawen tempah lu boley?

shazruls said...

-->chentabeng: hahahah...wa blum dpt title turr lagi ujian teori ari turr xpass...tp klu member2 kawen apa salahnya

ChentaBeng said...

owhhh kene ade ujian eh? wa tataw plak.. tapi wa bru kenal lu.. boleh ke? wa baru lepas kursus kahwen minggu lepas.. da tak sabar ni..

shazruls said...

xda larr,tp wa xlarr pandai sgt shooting ni...lu kenduri bila?katne?

ChentaBeng said...

wa kenduri lambat lagi.. wa dok kat KL bro.. cni jurugambar mahal.. tapi kalo nak kawen kasi wa carik awek dulu lah.. wa awek pun xde ni camne nak kawen? hahaha

shazruls said...

hahahah...hg pi cari awek dulu,nnti baru kita disscuss psai photo shoot...kt klu turr blambak member aku leh shoot hg pi try terjah blog diaorg,pic pun lawa2...http://mrchentasprofile.blogspot.com/ or http://bermimpidisianghari.blogspot.com/ or http://yelozero.blogspot.com/ and byk lg...

ZuR said...

pic2 abg rul dah cukup 'art' dah..
otai kot...heh;p

shazruls said...

-->zur: hahahah...otai ka,xda larr biasa2 ja