Thursday, December 24, 2009

Kesinambungan gath@genting

Minggu ni aku rasa suma blogger asyik menceritakan kesah gathering kat genting..macam2 cerita larr ,dari seronok tur tok sah cita larr(memang sangat2) ,emotional, kapel, kapel gay,seram(ada ka?)..macam2 larr..nak buat entri pun tak dan pasai dok baca2 rakan blogger len nyerr..menarek2 dowh siap ada contest lagi..gila larr kamoo suma..tak kurang plak ngan entri2 yang menganalisis rakan blogger(maklum lar baru kenai mesti ada rating masing2)

Sebenarnya pada entri yang lepas aku terlupa nak bagitau apa kau dapat time gift exchange ari turr(apa aku bagi ampa tau pulak)...kecik ati lak pemberi adiah turr sori arr


Tengok bungkusan dia pun dah tau mesti kat dalam adiahnya best..
Best dak ...thanks pada pemberi adiah turr(sapa ada gambaq waktu aku gift exchange tolong link kan ...ada ka??)

Antara blogger HOT kat gath turr (betui kerr...),setiap kali g lawat entri member2 len sure ada nama dia,tapi gambaq takda lak maka dengan itu ..trima larr....


35 comments:

cik CumeY said...

shax!!! minah hot..kan?


oh shazrul minat shax...


hihih...

cun dia! siyes!

Mr.Chenta said...

weh !
tak mintak izin nak letak gambar dia !
marah aku ni =D

wakakaka

eh
Si Kosong punya hadiah besar tu pe eh? =D

shazruls said...

ehh mana ada(tersipu2 malu)..ni gossip dr budak2 laki ja..ai minat u lagi heheheh(jgn marah jen)

shazruls said...

-->cik cumey: ehh mana ada(tersipu2 malu)..ni gossip dr budak2 laki ja..ai minat u lagi heheheh(jgn marah jen)

-->Mr chenta: sori bro aku tataw hg punya..cis ramai pulak minat ni,btui dk aku kata ..minah HOT ni

Mr.Chenta said...

dak SPM bro..masih muda..mana tak hot =D

Fhad Boulala said...

shax? aku punya suki.. aku cukup bahagia bersama... hahaha.. gmbr hang ade dalam blog aku time tukaq hadiah.. tapi x clear.. hang try mintk kat kosong.. x pun loki...

enuLwanie said...

oo..abg minat shax ek?
kantoi dgn awek jap lg.
perang besar la...

syed mohamed bin syed hassan (jen) said...

ehem2........tumpang kentut.

haha..

jg tingkah laku,..anda diperhatikan.

haha..ayat same!!hehe..

cc......balik!hehe

cik CumeY said...

oh oh..malu dah..tersipu sipu dah...hihihihihi...

Mohd Hazri said...

aku suka yang cool je. Yang hot susah nak handle. Hehe

syed mohamed bin syed hassan (jen) said...

sila approve.

(sambil cekak pinggan)

pinggan bukan pinggang

shazruls said...

-->mr Chenta: baru lps spm mak aii muda belia lagi

-->jen: sabaq bro aku minat jerr tak niat len..heheheh

-->fhad: ok thks nnti try mnta kt kosong lak

-->hazri: sapa minah cool kt gath,jom wt gossip lak

shakinah said...

STPM ahh weii STPM!

19 tahun bukan 17!

haha.

korang ngumpat aku banyak. ceh. sedih wo

heh

shakinah said...

japjap.
lupe nak cakap ritu.
sorry aa bro main guna aku kau je masa 1st time tegur. heh.
taktau lak umur jauh beza.
tu yang main taram cakap ' wei, pe blog kau aa?'

hahaa.
ampun ya!

cik CumeY said...

hahaha...si jen yang suke buat onar...


oh..jom g kawen umah abang beskot jom!

esok!

Fatt Chin Choy said...

oh dia lah shax
diam jer aku tgk malam tu
kekeke

shazruls said...

-->shax: xpa line clear nyer,so skrg nk pggil apa plak..pggil abg pun buleh(mak aii syoknyer..)

-->cc: sowy xleh join jauh sgt,tp klu cc nyer wedding wajib turun wpun pun kt south africa..hahahah

-->ah fatt: dia larr turr ,HOT dk??!!

shazruls said...

-->shax: xpa line clear nyer,so skrg nk pggil apa plak..pggil abg pun buleh(mak aii syoknyer..)

-->cc: sowy xleh join jauh sgt,tp klu cc nyer wedding wajib turun wpun pun kt south africa..hahahah

-->ah fatt: dia larr turr ,HOT dk??!!

cik CumeY said...

erk...kawen?? huh...cam jauh lagik jerk...

Razman said...

aku restu ko ngan cc bro...(bakar jen)

enuLwanie said...

dah balik main futsal la ni..
terus jwb komen!

shazruls said...

-->cc: jauh pun kami tggu..apasal erk(saja kepoh)?

-->razman: mamposs aku..karang jen dtg bakar umah aku (gila jauh turr)...heheheh

shazruls said...

-->enulwanie: sejak balik gath ari turr teruss addict...kacau

enuLwanie said...

hahahaha...
wanie bru addict lps fhad kate nk wat gath.
ms tu bru follow jen.
lps tu, terus jadi blogger tegar.
diakui oleh mmber dan family.
hahahaha

cik CumeY said...

hahahaha...saiko okey korang...err...kalo CC yang terbakar kang..haa...hitam den!

shazruls said...

-->enulwanie: terok arr cmni,tp xpa 2-3minggu g mgkn boleh mengimbangi

-->cc: itam turr menawan...i loike...hahahah

enuLwanie said...

hahahahaha...
nape sy bau ketiak busuk ek?
ada org xmandi lagi lepas balik main futsal td.

shazruls said...

org dh mandi larr wanie...hihihi tp kan ketiak abg jarang bau busuk even 2-3 ari xmandi

enuLwanie said...

ye ke?
selalu tenyeh limau purut ke ms mandi?

cik CumeY said...

wah..shazrul ngan waniey ader merata-rata di komen..orang ade ape2 kah??


hihii


CC takmo kawen lagik....jauh..ader target tok family dlu..

hehehe

oranglidi said...

woi woi!!!

YobSumo said...

hehe. hai shax. wink winks!

shazruls said...

-->enuLwanie: tak tenyeh apa2 pun,semulajadi kot...

-->cc: kami dua adik abg lerr...gossip larr turr..hehehehm

-->orglidi: kemana mghilang

-->yobsomo: hg pn nk masuk list gk,best man win (bak kata ah Ian)

oranglidi said...

ada lagi. hehehe.. x hilang ke mana pn.

anN said...

hye! plz vote me kat

http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

no.3 ANNURAIN tq!