Wednesday, December 23, 2009

Gath@genting

Tawaran istimewa !!!
Sila cilok gambaq2 gath @genting segera...tempoh laku cilok hingga 31 Dec 09 5ptg,pastu aku dah nak endos signature aku dah...

sila klik link ni untuk gambaq2 menarek di Genting.

Sori pasai lambat sangat,entri blogger gath akan menyusul lani layan gambaq turr dulu...orait

16 comments:

miEz haNeM said...

salam:)

bro!!
cik gula2 nie..
ayoo...
thanks tau capture pics ni :)

shazruls said...

owh cik lawyer@gula2..no hal larr,dah amek blum gambaq2 ni nnti sy nk clear dh

enuLwanie said...

nnt sy cilok abg punya pic ye..
thanx sudi borak2 dgn sy kt genting!
best kenal abg..

Mr.Chenta said...

wahahaha
thanks2
tapi gambar kecik la
cepat2 letak kat blog
ada signature pun takpa
janji gambar besar ;)

Mr.Chenta said...

orang pertama aku kenal ialah ko la =D

ekekeke

shazruls said...

best gak kenai wanie...pasni saya pi KL leh larr teman lagi..hihihui

shazruls said...

-->MrChenta: aku saja kecikkan gambaq turr nnti payah ampa nak buka

enuLwanie said...

ok..no hal!
abg punya pasal..
sy cancel sume aktiviti sy..
hahahaha

thun dpn sy nk gi penang.
nk lawat sedara kt sana.
nnt sy roger abg ek?

~AmyLiana8886~ said...

wow bestnyer..

shazruls said...

-->wanie: ok apa2 hal roger larr

-->amy: turr larr rugi tak ikut

Fhad Boulala said...

cantik 'abg' aku curik skit yer gambar ko.. auww.. hahah

oranglidi said...

WAAHH!!!! TRIMAS BRADER.. LU MEMANG ROCKER SEJATI!!

{lumut} said...

lumut smp sini!!!
thanks cro sbb sudi share...

=)..

kamu jage diri..
ntah ble dpt jmpe lagi...
nape kite x borak lame2 ek..

hmm

shazruls said...

-->fhad: 'abg'...hahahah..pun boleh

-->orgLidi: rasanya gambaq hang paling banyak sekali

-->lumut: mungkin masa tak cukup n peserta ramai sgt tak sempat kita nk berbicara lebih lagi,bestlar games polar bear turr..u take urself too,we'll wish u all de best

syed mohamed bin syed hassan (jen) said...

wa...style lah!!Muah..ops..terlebey suda..

{lumut} said...

betul tu..thanks again utk sume gamba,lumut suke.

cantik.