Monday, November 16, 2009

Scarface

Minggu lepas adalah minggu yang memenatkan...keja banyak siot,dok tak dok customer nak mai lak 17hb ni..keja baru 75% ja siap...maka dengan itu perlu larr kami berkerja lebih masa untuk capai target turr...

Hasil dari kerja tungkus lumus turr aku dapat ni...
Kesan dari terhantuk kat mesin,camna lebih ter'heading' machine turr tataw??!! tinggi sangat kah aku ni??!!kalau pi jahit mau 2-3 jarum gak turr

Apapun terima kasih pada team member yang terlibat melaksanakan projek ni...



*kurang kehenseman sket,camna nak tunjuk muka kat blogger's gathering ni...

Disini aku nak sampaikan sedikit pesanan daripada Pegawai Tadbir Unit Latihan Kementerian;
sila klik disini


12 comments:

Mrs. Fedex said...

tambah xhensem.. muahahahaha..

shazruls said...

:p

shidah said...

dh kurang 1000..
hehehhe..;p

shazruls said...

hahahah..buleh ka,kalau camtu buleh wat banyak lagi parut larr..

~AmyLiana8886~ said...

ksiannyer..hehehe...

YobSumo said...

takpe bro... redah saje....

fhad said...

weh hang nak baju saiz ape? xxxxl ke? hahah.. aku da naikkan name da.. hang pi tgk mana taw berkenan.. haha

norfaridahanum said...

haha!
sempat lagik pikir psl blogger's gathering ek.cis.x dpt nk join =(

owh,kaler mata lawa =p

shazruls said...

-->yob: hang join gathering gak ka...jupa anda disana

-->fhad: sat aku reply entri hang,XXXXL ??!! turr buleh wat selimut dah...hahhaaha

-->"cik anum": lawa ka??!turr time ngantuk turr...hahahah lawa..bini lawa pak...hahahah

shazruls said...

-->amy: sian kan saya ni...

norfaridahanum said...

ceyh!
igt nk perli...itu bukan lens ke?

shazruls said...

pastinya bukan lens...tak reti nak pakai pun