Tuesday, November 17, 2009

Mr. Potato

Disampingan kerja tungkus lumus aku minggu lepas,aku terjangkit or lebih tepat lagi aku ketagihan yang amat sangat dengan benda ni...

Mr.Potato...Bayangkan dalam masa seminggu itu pun time malam ja aku dok pulun makan benda ni,seminggu tiga kotak leh abis...
Ni baru larr kentang...hahahah
my favorite is sour cream & onion (kaler ijau) bagaimana dengan anda?

14 comments:

~AmyLiana8886~ said...

best nie mister potato..iklan nuffnang..hehe

shidah said...

sy suka Chipster.. twissties nya kopok..ms wk kj kene mkn benda 2..hehhe..(sj nk ckp gk)

shazruls said...

-->amy: ok nanti saya klik kat nuffnang awak..kalau klik kat situ saya dapat percuma satu dak

-->shidah: wah bes larr time keja leh makan lagi..keja apa turr,ada vacancy lagi dak

norfaridahanum said...

BBQ!!!!

shazruls said...

owh BBQ pun orait gak...

shidah said...

keje mengemok & membesarkan bdh,,
hahahhaha

oranglidi said...

biru tu sedap.

dah naik harge skang kan?

shazruls said...

owh BBQ flavour...skrg rm4.50...mahai lak

Wanie-san said...

jgn xlame pasni ko masuk hospitl udah..Gila kentang!!yeh!

Kuwe said...

mengidam anak num brapo ni ha.

YobSumo said...

aku punya favorite yg ori punya!


gila kentang lah hang!

shazruls said...

-->wanie-san: 2-3 ari lagi kalu dok cmtu lagi,insyaAllah masuk hospital..huhuhu

-->Kuwe: aku ketagih ja tak sampai tahap ngidam lagik...

-->yobsumo: dapatkan yg original

fhad said...

weh hang dok pomot natang ni baik hang join contest Mr potato kat nuffnang.. mane taw leh menang.. pastu leh kite berjudi kat genting.. eh silap.. berjoli lah.. hahaha

shazruls said...

aku pun ingat cmtu gak...hahahah