Thursday, November 5, 2009

Facebook

Facebook,MySpace,Friendster,tagged and ntah apa lagi...turr suma antara laman sosial internet.Sebenarnya dulu aku tak berapa suka join sangat benda ni(sekarang ni pun tak lah aktif sangat pun)..aku lebih suka buat blog,ianya lebih indie or senang cakap ikut suka ati kita larr nk decorate kita nyer page,terpulanglah kepuasan masing-masing..ni suma pasai kawan aku larr suruh join Facebook kononnya nak bagi ramai friend list dia ..rupanya ramai gak yang join facebook ni kan!!tak kurang jugak ngan selebriti2 luar and dalam negeri..until one day saja larr aku pi search kat carian injin(search engine),cari sekolah menengah aku..hahahah ada rupanya,ownernya super junior tak kenai aku tapi aku join gak group turr mana nak tau kot2 bley jupa kawan lama...Tapi memang betui pun,dalam dok ghalit(leka) meneliti name list group turr aku terJUMPA...jeng..jeng..jeng...hahahahahaha

i found someone being special to me..jumpa 'marka' lama aku,'marka' zaman persekolahan dulu larr.Tak sangka aku leh jumpa dia walaupun di ruangan maya..
dah kawen kah?dah ada anak kah? berapa orang anak? keja kat mana? persoalan yang aku nak tanya..(tak tanya lagi beb,tunggu simpan nak ayat2 slow..)Happy giler nie...

so to all my friends out there (including yang baca blog) add larr aku kat akaun FB ampa di:-



Shazruls VanHelsing or



jangan lupa to chat with me...kalau free larr


Dua gambaq akhir ini adalah hiasan semata-mata tiada kena mengena dengan tajuk entry ni...

7 comments:

shidah said...

uuuiihh..
cinta bertaut kembali di fb..

~amy liana8886~ said...

awk dh add sy kan dulu facebook nie..

shazruls said...

-->shidah: cinta ciber maybe,maybe not..hahahah..lama sangat lost contact.

-->amy: saya dh add awk dh,thks

fhad said...

cettt.. jumpe marka lama ka? bguihh... nnt hang try slow2 blk ok.. heheh

shazruls said...

tgk cmna..ingat senang kt nk try anak Dato'..hahahah

YobSumO said...

bgs2 kan kau buleh tahan diri ngan fb.


eh picture2 kat sini smart.

shazruls said...

thanks YobSumO...title blog hang gempak larr bro..sempoi