Thursday, October 8, 2009

Graduation

Setelah bertahun2 bertungkus lumus akhirnya segulung ijazah akan ku terima jua..

Happy gila...mesti larr wei ingat senang ka nak senang,siang keja malam lak wat assignment turr tak campoq ngan copy assignment kawan2 lagi..penat ooo wat out camp ni...tapi turr suma berbaloi bila kita kecapi,disamping turr dapat larr upgrade level sama



walaubagaimanapun aku tidak menyertai majlis konvo tersebut,malas nak pi takda geng nak join..member2 dah grad tahun lepas..so tak da lar gambaq pakai jubah nak tunjuk kt ampa,sorii...
Kepada rakan2 yang pi konvo turr Good luck ok!

18 comments:

Mrs. Fedex said...

pe hal tak pi?
rugila.. gambar pakai jubah pegang segulung ijazah tu kan bermakna..
pergila.. penat siang malam..

fhad said...

wahhhh bro.. happy konvo.. asal x pi? pi je lah.. aku nak tgk hang pkai jubah.. heheh... bile lagi hang nak jadi harry potter? ni aku nak tanya napa hang punya entry yg dah update x masuk kat list aku ah? so aku x taw hang update apa..

shazruls said...

-->Mrs.Fedex: segan arr nak p takda geng,takpa sok2 USM wat konvo p larr pinjam pakai jubah sapa2..bley tegha turr...hahahah

-->Fhad: wei harry potter larr plak,kn wat spek bulat baru nmpk real...bab entry turr aku tatau lak,banyak sgt entry on the same day kot..maybe aku nyer entry terselit kat celah2 turr

fhad said...

hahah.. xyah wat spek bulat.. hang tibai gogle swimming pun boley... hehe.. mane entry byk.. hang punya aku da link dah.. tapi x updated.. pening pala da ni.. hahah

shazruls said...

hahahahhh hah turr sempoi arr...toksah dok penin2 pala dh,kalau hang rajin mai lawat blog aku...waktu updated biasanya sebelum kul 10pagi

Munira Kirana said...

tahniah2...
nyway nak tanye..
awk pakai kamera aper?

Munira Kirana said...

hye..
tahniah2
nak tanye awk pakai kamera aper?

shazruls said...

-->Munira: thanks..saya pakai canon(tak leh join club ker,awk kan pkai Nikon..heheheh)

Munira Kirana said...

haish...
leh jek joint....
ape salahnye....
takde masalah pun..
same jek dua2..
yg pentingkan leh blaja...
sy pun baru lagi couple dgn nikon sy tu... baru 3 bula
tak byk yg sy tau...
so same2 la kita blaja ea.... =)

shazruls said...

orait..bila layan rakan2 awak turr rasa nyesal lak beli canon,cam best ja kan...anyway thks 4 sudi kongsi ilmu ..keep in touch,wokey

Munira Kirana said...

nape nyesal lak... canon pun ada kelebihan dia tau... =)

shazruls said...

yalarr..tp majoriti blogers yg jupa suma pakai nikon kan..anyway canon user friendly larr

fhad said...

larrr.. aku guna kamera Hp ja la ni.. x mampu nak bli DSLR tuh.. hang xpa engineer.. aku kje bese ja.. wakakak...

shazruls said...

keja biasa ka??!!...hang bukan pegawai ka

fhad said...

aku pegawai pun gaji x cecah gaji hang kot.. org yg (J)jurutera ni gaji lebeh skit dari org (N) pentadbiran.. hhihi.. betoi dak?

shazruls said...

iyo lahh..tapi orang kata besaq periok besaq jugak keraknyerrr..

radazos said...

congrats bro....

shazruls said...

thanks bro