Friday, September 18, 2009

Selamat Hari Raya Aidil Fitri

Ramadhan kian melabuhkan tirainya,begitu pantas masa berlalu kan??!!... camna persiapan raya ??Are u ready ??!! aku tahun ni sempat tempah kurta ja (tempah kat Musliha) and beli tri-pod for my camera(baru larr leh snap family foto nanti)
Dikesempatan ini aku ingin memohon maaf pada anda semua dan mengucapkan selamat hari raya aidil fitri ...jangan lupa standby duit raya banyak2 dijangkakan penerima duit raya tahun bertambah ,mau dok ingat!!!
Tahun ni lebih bermakna pada sapa2 yang baru kawen turr maklum larr sebelum ni single tahun ni berdua larr pulok..jangan lak dok gaduh2 nak balik kampung sapa dulu sudah larr..
hati2 dijalan raya ingatlah orang tersayang,semoga syawal ini memberi seribu makna yang akan menceriakan idup kita

For my greatest follower iNtaNaNasH , Hidayah(aku&dirimu),jai@jezz(amor sin fin), Fhad (MY GIGGLESs BLOG wink2) ...selamat hari raya maaf zahir batin,jangan lupa upload gambar raya korang nanti..keep in touch..sori lah kad raya tak dan nak antaq



kalu main mercun turr ingat2 sama kang ilang lak jari turr

5 comments:

fhad said...

wahhhh bro thanks la bg kad raya walaupun virtual je.. hehe.. if aku ada salah ka apa mase komen mintak ampun ok.. salam eid ok.. hang kg tang mana? penang gak ka?

shazruls said...

line clear bro,sempena raya ni bermaaf2an lar kan..aku dok penang belah sg. dua butterworth so xpayah balik kg lagi dh mmg aku dok ngan depa..hahah

fhad said...

hahah.. owh hang penang sg dua? maklong aku ada dok situ.. tapi aku lupa apa nama tempat dia.. owh hang dok sekali ngn parents? same la ngn aku.. x payah nak sewa2 umah dah.. hahaha... sok aku blk kg ngn depa gak lah.. satu keta cukup da.

Hidayah said...

thanks for the card...duet raya xde ke? hehehe....

eh..kurta tu ape ye?

shazruls said...

Hidayah-->kurta turr cm baju benggali or cm style raihan dok pkai lani..mai la umah duit raya masih saya simpan utk awk..hehehe