Tuesday, September 15, 2009

Majlis Berbuka:With my old best Friends

Acara penutup majlis berbuka posa untuk tahun ni,biasanya acara penutup ni diakhiri dengan rakan2 baek aku(kenai sejak dari dibangku sekolah lagi)


Venue pilihan dan takpernah ditukaq2 iaitu Yasmeen nasi kandar bersebelahan ngan Line Clear nasi kandar,kenapa Yasmeen?!!..kami ada membership kat sini and tempat ni lebih selesa berbanding line clear maklum larr sana ramai orang...

Diperkarangan lebuh cambell

Aku pun tak ketinggalan berposing..

Sebelum pi pekena nasi kandar tak sah kalau tak pi bazar chow rasta,beli apa yang patut..sori la gambaq tak dan nak snap banyak2 pasai masa nak 'time' dah

Menanti saat2 berbuka ,check pakai internet lagi..lani kat sana dah tak bunyikan siren lagi dah

Kalau pi sana kalau tak kena nasi beriani tak sah larr,nasi beriani dan ayaq kenduri(sirap bandung)

Sepatutnya lima orang tapi sorang lagi turr dah bermastautin di Kolumpo,tinggai larr 4 orang..namun demikian persahabatan kami berlima tetap utuh.

Mamu tak ketinggalan berposing..steady raah mamu


2 comments:

fhad said...

pergh nasi briani lagi.. tu mmg makan ruji hangpa ka? hahah.. nwy ok la kuaq buke posa ngn mmbr2 lame.. aku ni bz je x dan nak pi buke ngn kawan2.. kdang2 buke pun dekat ofis ja..

shazruls said...

nai putih selalu sangat dah time2 posa ni nasi beriani lerr baru ada kelainan sket...