Monday, September 14, 2009

Majlis Berbuka: LKTA

Akhirnya hari yang dinanti2kan telah tiba majlis berbuka posa telah berlangsung di Restoran Kapitan Queens Bay.


Antara menu pilihan; Nan roti dan nasi beriani...perrrgghh...
Para peserta tanpa melengahkan masa mengambil tempat masing2

Setelah penat di tempat keja,masa ni larr nak amek kesempatan beramah mesra and bertanya khabar rakan2

Mr.Radazos mengambil peluang menunjukkan bakat snap gambar..thanks bro (kalau tidak gambar muka aku takda)

Majlis ini berlangsung dengan jayanya,tapi keadaan dan suasana di restoran too crowded menyebabkan sebarang pergerakan terbatas aku nak snap gambaq pun payah..
Untuk rekod majlis seumpamaini telah berlangsung selama 5 tahun berturut2







2 comments:

fhad said...

wahhhhh.... sedap tu bro nasik briani.. da lame x mkn.. nnt raye ni aku blk kedah bru nak pi penang pulun makan.. hahah

shazruls said...

hahaha...mai jgn tak mai,jgn lupa singgah umah